Nielco IT

IT-service

IT-service
Tænk på hvor mange programmer og værktøjer der er indenfor IT, og at du som virksomhedsejer skal holde styr på dem alle sammen. Det er et krævende job bare at arbejde med IT-udstyret, der findes på din computer og resten af computerne i din virksomhed – alt dette skal du gøre samtidig med at du skal passe din forretning.

Det er en stor mundfuld, og derfor ville det være rart for dig, hvis der fandtes et sted, hvor du kunne få svar på alle dine IT-spørgsmål. Det kan du faktisk hos Nielco IT. Vi yder en IT-service der er langt over standard, og derfor får du altid en luksusløsning, når du kommer til os med dine IT-udfordringer og IT-problemer.
Vi samarbejder med de største
Grunden til at vi har sådan en omfattende IT-service skyldes blandt andet vores samarbejdspartnere, for vi gør meget ud af at skaffe os godkendelse og accept fra de største spillere på IT-markedet. Det er nemlig fra disse store aktører at det meste af IT-udstyret i virksomheder kommer fra, og for at få et lille indblik i nogle af de virksomheder vi har som samarbejdspartnere, kan du se nogle af dem vi har nævnt her:

Microsoft, IBM Business Partner, Lenovo Business Partner, Dell® Registered Partner, Konica Minolta Partner, Lexmark Partner, APC Authorized Reliability, VMware, ESET Authorized Business Partner, SPAMfighter Certified Partner, Trend Micro Affinity Partner, Kaspersky partner & Corporate SMB Accredited Reseller, Authorised ZyXEL partner, Cisco Registered Partner og lignende virksomheder er vi samarbejdspartnere med, og sandsynligheden for at du har stødt på et navn du kender, eller et produkt som du bruger i din virksomhed, er meget stor. Derfor kan vi altid hjælpe dig bedre, da vi har disse samarbejdspartnere – netop fordi vores viden indenfor disse felter er meget stor. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere på Nielco IT hjemmesiden.
Få en fremragende IT-service fra i dag
Hvis du gerne vil have en IT-konsulent, der har styr på det der laves, så skal du kontakte os. Nielco IT har med sine accepter fra de største IT-virksomheder i verden beviset på, at vi kan hjælpe dig med dine IT-udfordringer. Vi kan endda gøre det effektivere, hurtigere og dermed billigere end mange andre, netop fordi at vores effektive arbejde løser problemet, og udforsker hvad der er gået galt. Denne fuldkomne løsning er med til at give dig og din virksomhed et bedre IT-miljø.

Du kan få den fremragende IT-service allerede i dag, hvis du ringer til os på vores telefonnummer 70 13 63 23. Du kan også læse mere om vores IT-service på vores hjemmeside, hvor du som førnævnt også kan få set mere til vores samarbejdspartnere, og hvilke accepter vi har fået fra dem. På den måde kan du se hvad vi specifikt ved en masse om, og hvordan virksomhed kan effektiveres IT, så det kører hurtigere, mere stabilt og ikke mindst sparer dig for tid og penge.