Datacon

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 10/11-17

Datacon

Datacon
Hejrevang 13

3450 Allerød

Datacon Group er en paraplyorganisation, der består af hhv. Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions A/S, der har hver sine hovedkompetencer. Datacon blev pr. 1/7 2017 opdelt i disse to søsterselskaber, og hovedmålet var at styrke fokusset på de konkrete forretningsområder samt at sikre, at Datacon udnytter sine kernekompetencer i højest mulige grad.

Datacon A/S leverer forretnings- og værdiskabende ERP-brancheløsninger. Datacons kerneprodukt er Microsoft Dynamics, med speciale i levering og implementering til retail- og grossistbranchen, hvor Datacon igennem 30 år har arbejdet med kunder som BoConcept, Hamleys, Brøndby, Tiger, Bog & Idé, SportMaster mm.

Heroverfor leverer Datacon Enterprise Solutions A/S løsninger inden for it og hosting. Mere specifikt er der tale om it-infrastruktur såsom storage, netværk og servere samt hosting og services såsom driftsaftaler, service management og managed services. Datacon Enterprise Solutions - eller kort og godt DCES - er desuden specialister inden for POS-udstyr, pc’er og print, og her er fokus hovedsageligt på produkter fra HP Inc. og Lenovo.
CVR-nummer:10648939Virksomhed startet:nov 10, 1987 Antal ansatte:100+

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort

Hejrevang 13
Allerød 3450


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere