Cirkus Trapez

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 22/12-17

Cirkus Trapez

Cirkus Trapez
Tovskovvej 15

6560 Sommersted

Cirkus Trapez er et af de største cirkusser i Danmark, og eftersom det blev stiftet i 2016, er det stadig ganske nyt. Hos Cirkus Trapez er nostalgi, eventyr, masser af dyr og verdensklasse-artister altid i højsædet.

Cirkusset skaber de bedste rammer om sine shows, for det er vigtigt, at hver eneste show emmer af nostalgi og eventyr, så man som publikum bliver suget ind i forestillingen.

Er du en cirkuselsker, bliver 2018 et godt år for dig. Her vil Cirkus Trapez nemlig skabe en forestilling rettet mod børn, unge og gamle – med andre ord: HELE familien – og her skal en masse nye, spændende og farlige numre udføres.

Det er parret Isabella Enoch og Bernhard Kaselovsky, der står bag Cirkus Trapez. Begge har haft cirkusverdenen tæt inde på livet, siden de var små børn. For Isabella og Bernhard gælder det, at cirkus ikke bare er cirkus. Cirkus er hjerteblod – en livsstil!

Skal du se en af Cirkus Trapez’ forestillinger, kan du roligt glæde. Du vil uden tvivl drages ind i cirkussets magiske verden.
CVR-nummer:29987297Virksomhed startet:dec 22, 2016 Antal ansatte:11 - 20

Ejere og medarbejdere

De følger virksomheden

Kort

Tovskovvej 15
Sommersted 6560


Latitude:
Longitude: