Calceku ApS

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 25/07-20

Calceku ApS
Holmevej 180

8270 Højbjerg

For at opnå succes med et projekt, er nøglen et godt samarbejde, fælles forståelse og rettidig omhu. Det gode samarbejde opnås ved at indrage alle parter i et bygge projekt, så udover en snak med dig som bygherre, tager jeg gerne en snak med den entreprenør, du vil inddrage i projektet.

Jeg anser også tegningsmatrialet som utroligt vigtigt, da dette er grundlaget for at de beregninger jeg laver, faktisk også udføres efterfølgende. Derfor er mit råd altid, at du ikke skal gå på kompromis med tegningsmaterialet, og at alle involverede bliver hørt.

En entreprenør har ofte en foretrukken måde at udfører en given opgave på, og fremfor at jeg kommer med en færdig løsning, kan vi via en telefonsamtale hurtig finde en fælles løsning – til gavn for alle.
Min indgang til byggebranchen startede dog allerede i 1996, hvor jeg begyndte på min vvs og energimontøruddannelse. Efter endt uddannelse arbejdede jeg 7 år som svend, hvor jeg i denne tid også nåede at opstarte et entreprenørfirma.
Jeg færdiggjorde min civil-ingeniøruddannelse i 2015 med speciale inden for konstruktioner. Efter to gode år hos Arkil Bro & Beton, valgte jeg at starte selvstændig i 2017.
Jonas Kragh Ceku er stifter og ejer af virksomheden Calcecu ApS.

Ejere og medarbejdere

Kort

Holmevej 180
Højbjerg 8270


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere