Arkitema Architects

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 20/07-15

Arkitema Architects

Arkitema Architects
Frederiksgade 32

8000 Aarhus C

At bygge et hus er et stort projekt. Også selvom du ikke har del i de fysiske arbejde, så ligger der så mange tanker og overvejelser bag, at man nemt kan blive udmattet. Det er det store fokus i mange måneder.

Et hus er noget man kommer til at bruge rigtig meget af sin tid i og over en lang årrække, så det er ikke bare at tage den første og bedste plantegning på hylden. Huset skal passe til dig og din families behov, så du får fuld valuta for pengene - og det kan man kun gøre på en måde. Her Nøgleordet er brugerindragelse og er et utrolig vigtigt værktøj for en arkitekt, som gerne vil tilfredsstille sin kundes behov.

Kun du ved hvordan du gerne vil have huset til at se ud, men du har ikke alt den praktiske erfaring som kræves, når man bygger et hus. Kombinationen af den årelange erfaring som Arkitema besidder og dine inputs og holdninger givet det perfekte resultat, som lever op til alle dine forventninger.

Du vælger helt selv hvor meget du vil være involveret, for nogle gange ønsker man måske ikke at have så meget at skulle have sagt.
CVR-nummer:15696230 Antal ansatte:51 - 100

Ejere og medarbejdere

Kort

Frederiksgade 32
Aarhus C 8000


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere