Aboutnow

Få gratis virksomhedsprofil

Firmaprofil Sidst opdateret 29/11-17

Aboutnow
Munkedammen 26

4320 Lejre

Bag Aboutnow står Lene Bang-Jensen, der afholder mindfulness kurser i både Odense og Roskilde såvel som på Bali og Island.

Hos Aboutnow er der fokus på den ikke religiøse og forskningsbaserede mindfulness, der er understøttet af empiriske undersøgelser, der har vist tydelige forbedringer ved blandt andet at reducere stress og smerter.

Som Mindfulness instruktør og en efterfølgende MBSR uddannelse, tilbyder Lene Bang-Jensen Mindfulness kurser i både Lejre og Odense for virksomheder og privatpersoner, der ønsker større indsigt i mindfulness og redskaber til at integrere det i hverdagen.

Det er derudover også muligt at komme til Bali og Island på kursus, hvor rammerne har en positiv afsmitning på en intensiv mindfulness træning og yoga.

Gennem mindfulness kurser kan du få større kvalitet i både dit private- og arbejdsliv, og du får værktøjer, du kan bruge i din hverdag, der sikrer ro, energi og overskud i dit liv.

Vil du læse mere om kurser og rejser, kan du besøge hjemmeside www.aboutnow.dk. Du er også velkommen til at kontakte Aboutnow, hvis du har spørgsmål til kurserne eller rejserne. Ring til Aboutnow på 61 28 28 04 eller skriv en mail til hello@aboutnow.dk.
CVR-nummer:34821186 Antal ansatte:1 - 5

Ejere og medarbejdere

Kort

Munkedammen 26
Lejre 4320


Latitude:
Longitude:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere