Hej Pia
Du kan da lige få et par stykker her - de er dødnemme...
1. Vores pastaret
Tag en pakke bacon og skær indholdet i små tern - brun dem på panden, så de er helt sprøde. Tilsæt 1/4 piske (eller kaffefløde hvis du vil holde det lidt magert) og lad det koge lidt ind. Smag til med salt, peber og en smule muskat.
Tilsæt det meste af en pose frosne ærter - helst de helt små søde - og lad dem tø op. De skal ikke koge ret lang tid, det skal være så de stadig næsten smager nyplukkede.
Tilsæt tilsidst en omgang friskkogt pasta - gerne af den friske, men tørret kan også bruges - og
server.
Tidsforbrug 10 minutter - tidfredshedsindex 100!
2. Thai-ret
(Hav altid kyllingebryst eller -filet i fryseren!!! )
Skær kyllingen i små tern og brun den i en dyb pande eller wok. Tilsæt resterne fra grøntsagsskuffen i små tern - her kan alt bruges, også hvad du evt. har liggende i fryseren af
diverse grøntsagsblandinger.
Tilsæt en dåse kokosmælk (endnu en ting du altid bør have i spisekammeret), lidt rød karrypasta og et skvæt fiskesauce. Kog det igennem og server med kogte ris.
Hurtigt - velsmagende - nemt nemt nemt
Velbekomme
mvh
Helle