Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hjælp til vinbar

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)
  • 1
Fra Frederiksberg
Tilmeldt 29. Mar 11
Indlæg ialt: 43
Skrevet kl. 16:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej allesammen,

Sidder og pønser med et budget til en vinbar, hvor der også skal serveres lette retter mad.

Der er i den grad første udkast, og har derfor brug for viden omkring hvor meget man skal regne med vareforbruget udgør i forhold til omsætningen. Altså er det 50%, 35% osv?

Er der nogen der er lidt inde i dækningsbidrag i denne branche, der kan give deres besyv med?

optrap!  Thomas Eskelund

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 29. Mar 11
Indlæg ialt: 43
Skrevet kl. 09:12
Hvor mange stjerner giver du? :

optrap!  Thomas Eskelund

Tilmeldt 12. Jun 13
Indlæg ialt: 34
Skrevet kl. 11:25
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Thomas
Jeg er ikke den store guru indenfor for vin men mit bud vil være at du skal ligge med en avance på salgsprisen pr flaske der er mellem 4-8 gange kostprisen
Dvs en flaske i indkøb der koster 5o kr så er salgsprisen mellem 200 - 400 kr.

MADEN derimod er jeg ekspert på :)
Der skal du ligge med en køkken avance på 66 -70 % pr ret .
Håbet det kan hjælpe
Venlig hilsen
Steffan
Kødauktionen.dk

<a href="https//.www.koedogko.dk">kødklubben</a>

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 29. Mar 11
Indlæg ialt: 43
Skrevet kl. 11:28
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Steffan,

Dejligt med lidt insider viden omkring avancer, så jo, du hjælpe skam. Og tak for det! ;)

optrap!  Thomas Eskelund

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 29. Mar 11
Indlæg ialt: 43
Skrevet kl. 20:11
Hvor mange stjerner giver du? :

Et til spørgsmål.

Nogen der har kendskab til afgiften på import af vin?

Kan finde emner om punktafgift, men den svinger mellem ca. 6-11 kr. pr. liter.

Vinen vil dog primært skulle importeres i store dunke, og altså ikke i flasker.

Håber der er en der ligger inde med lidt viden....andre end skat.. :)

optrap!  Thomas Eskelund

Side 1 ud af 1 (5 indlæg)