|
Jeg har lige at par spørgsmål ang. Salg af fødevarer som jeg håber nogen kan hjælpe med. Hvad er reglerne for at opstille kølediske med madvare hos forskellige firmaer? Her tænker jeg nærmere på, fødevarestyrelsens regler for salg af fødevarer. - Altså er det noget der kan lade sig gøre uden at firmaet skal igennem en total renovation af lokalet hvor maden stilles op? Der er tale om "åbne kølediske" og ikke lukkede automater. - er der mulighed for at maden kan tilberedes hjemme hos mig eller skal der et specielt køkken til? På forhånd tak! |
Newman10:Kærer aminoer
Jeg har lige at par spørgsmål ang. Salg af fødevarer som jeg håber nogen kan hjælpe med.
Hvad er reglerne for at opstille kølediske med madvare hos forskellige firmaer? Her tænker jeg nærmere på, fødevarestyrelsens regler for salg af fødevarer.
- Altså er det noget der kan lade sig gøre uden at firmaet skal igennem en total renovation af lokalet hvor maden stilles op? Der er tale om "åbne kølediske" og ikke lukkede automater.
- er der mulighed for at maden kan tilberedes hjemme hos mig eller skal der et specielt køkken til?
På forhånd tak!* Man må gerne opstille kølediske hos virksomheder med fødevarer deri. Dog skal lokalet være godkendt til fødevarer.* Åbne kølediske, kan jeg ikke lige forestille mig der skulle være noget der siger man ikke må. Butikker gør jo i åbne diske, men kan ikke give et præcist svar på denne.* Fremstilling af maden i eget hjem = nej må du ikke. MEDMINDRE dit køkken er godkendt til produktion og ellers overholder alle reglerne. Næsten en umulig opgave at få et privat køkken godkendt og jeg har endnu ikke set det.Den virksomhed som har disse kølediske skal også registreres hos FVST og samme skal du. Du skal også være opmærksom på at der er noget som hedder næringsbrev og hvornår du skal have dette skal du se på.Men kontakt FVST og hør dem ad. for der er så mange regler på dette område.
Bliv gratis medlem