Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Stort tillykke til Helle!

Side 2 ud af 5 (43 indlæg)
Tilmeldt 30. Sep 10
Indlæg ialt: 36
Gaard og Dahl Design Fra  Gaard & Dahl Design Skrevet 16-09-2011 kl. 01:07
Hvor mange stjerner giver du? :

Enig. Yes

Fra Nordjylland
Tilmeldt 5. Mar 11
Indlæg ialt: 305
Celgaard Skrevet 16-09-2011 kl. 01:27
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg er brand ærgerlig over aftenens resultat. Hvis der er nogle liberalister herinde, som går med en lille politiker i maven og ser godt ud, vil jeg opfordre jer til at stille op her om et par år. Du skal helst være kvinde. Danskerne vil åbenbart have nye ansigter - og det skal de så få!

Men lad os i første omgang håbe, at de Radikale får stor indflydelse i den nye regering - ellers må oppositionen stramme grebet.

Alt i alt en ærgerlig dag...

Har du besøgt landbrugets debat- og erfaringsforum www.erfaland.dk i dag?

Udarbejdet af landmænd, for landmænd!

Fra København
Tilmeldt 4. Aug 06
Indlæg ialt: 1286
Martin Slot Skrevet 16-09-2011 kl. 02:43
Hvor mange stjerner giver du? :

Fashion-Seller:

Ja hun fortjener et stort tillykke, da hun åbenbart er den person, som danskerne vil have som statsminister. Det kan man så være enig eller uenig i, men danskerne har talt!

Syntes nu ikke man kan sætte det sådan op, for A gik tilbage, og det er vel Radikale der gør forskellen, ligesom Barfoed har tabt C bigtime. Og der blev jo lavet meningsmålinger før valget hvor de fleste foretrak Lars.

Ingen tillykke herfra, jo til Radikale, som desværre peger på den forkerte. Tysk moms, skatterod, privatskole og så hendes attitude...

Men som i andre siger, det værste er den absurde fremgang til enhedslisten...forrykt.

Fra San Francisco
Tilmeldt 24. Apr 05
Indlæg ialt: 1335
Lone S. Hansen Skrevet 16-09-2011 kl. 02:54
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 2 person

Martin Slot:

Men som i andre siger, det værste er den absurde fremgang til enhedslisten...forrykt.

I min valgkreds er Enhedslisten det største parti. Faktisk er de betydeligt større, end hele blå blok sammenlagt.
Min kærlighedsaffære med København vil ingen ende tage. 

Fra Pompano Beach, Florida, USA
Tilmeldt 19. Apr 06
Indlæg ialt: 3762
Thomas Rosenstand Fra  Concept Interest TCON Services LLC Skrevet 16-09-2011 kl. 04:21
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 3 person

Fashion-Seller:
Hvor længe går der før næste valg? Jeg giver det max 1-2 år...

Tja - folket har valgt. Og de har blandt andet valgt en hel del nye fra Enhedslisten, som er et parti, der er kommunistisk og med revolution i partiprogrammet. Partiet ønsker og vil arbejde for nationalisering af store virksomheder - og blandt de nye MF'ere i EL tælles også mennesker, der offentligt støtter terrororganisationer som PFLP og FARC.

Der er også valgt en Ole Sohn fra SF med en fortid som fan af DDR og Erich Honecker - se også her.

Og sådan kunne jeg blive ved - men det gør jeg nu ikke. Og ja - der er bestemt også brodne kar i den borgerlige lejr. Men af to onder....

Vi skal være glade for og stolte af, at Danmark er et demokrati. Demokratiet har betydet, at der nu er et knebent men faktuelt rødt flertal. Og det har folket valgt.

Alle valg har konsekvenser, og det får dette valg også. Jeg håber, at danskerne vil være lige så villige til at tage dem, som de var til at stemme rødt flertal. Og der er næppe nogen tvivl om, at regningen bliver enorm set i lyset af de tiltag, rød blok vil gennemføre.

Om der går længe før et valg? Tja - en regering afhængig af de radikale har aldrig haft det nemt i dansk politik, og jeg tror ikke, den kommende regering er nogen undtagelse. Nu skal Helle Thorning-Schmidt starte med at få gennemført efterlønsreformen, som der fortsat er flertal for. Og det skal hun i regering med SF, der er imod. Det skal nok blive spændende.

En del mennesker, der er meget klogere på politik og det at drive et land, end jeg er, har nævnt, at det måske er godt nok med det røde flertal nu. Det vil medføre en økonomisk deroute af hidtil usete dimensioner, der blot vil fremskynde det tidspunkt, hvor det bliver nødvendigt at forholde sig til, at det ikke er muligt på sigt at drive et samfund, hvor et mindretal forsørger et flertal. Altså lidt ligesom at klemme en byld ud før tid - det gør ondt, men så er det overstået.

Og Fashionseller: Jeg er enig med dig i, at det er uhyggeligt, at EL kan få 12 mandater i et land som Danmark. Men det kunne de altså. Måske skyldes det, at historieundervisningen er så dårlig i skolen? De unge har ikke lært om jerntæppet, Muren, Cuba og Nordkorea.

Tilmeldt 24. Jun 07
Indlæg ialt: 14805
Fashion-Seller Fra  Cosmos Co Customfit.eu Skrevet 16-09-2011 kl. 04:33
Hvor mange stjerner giver du? :

Thomas Rosenstand:

Vi er som sådan enige i det du skriver... Har selv længe sagt, at jeg synes Helle skulle have chancen, så man engang for alle kan få afgjort, om det reelt gør nogen forskel. Og så skader friske øjne heller intet, når nu blå blok har siddet i 10 år... Ik at de har gjort det direkte skidt, men nogle gange kan nye måder at takle et problem på, være meget sundt.

Der hvor jeg bare ser problemet efter dette valg, er at flertallet er minimalt.

Dvs kapitalisme med et præg af socialisme i form af de Radikale, skal altså være enige med kommunisme i form af Enhedslisten. Og det skal de tit!
For ellers skal S-SF over i blå lejr og samle stemmer. Dvs så opstår problemet med SF vs blå lejr...
Nu skal det ik lyde som om, at jeg går ind for blok politik, da jeg hader DF! Og yes de gik lidt tilbage!

Men med den sammensætning, som den kommende regering har, så bliver mange svære valg enten besværliggjort eller trukket i langdrag, og det er bare ik det, som gavner DK lige nu og her... Så der venter en masse udfordringer til især Helle. Og en af de største problemer er faktisk, at Enhedslisten er blevet så store, at de nu har den afgørende stemme. Så enten skal de Radikale skuffe deres vælgere i flere sager, eller også skal Enhedslisten...

Billige designer Solbriller hos Customfit.eu

Tom Ford Solbriller -- Lacoste -- Carrera - Oakley - Chloe mm. Alt er på lager! Leveringstid 1-3 dage til DK.

Naturprodukter fra Cosmos Co. Argan olie - Kaktus olie - Grønt ler mm.

Link til Amino ekspertbloggen, hvor jeg skriver om lidt af hvert...

Tilmeldt 30. Oct 09
Indlæg ialt: 5361
BusinessMaroc Skrevet 16-09-2011 kl. 05:14
Hvor mange stjerner giver du? :

Lone S. Hansen:
Min kærlighedsaffære med København vil ingen ende tage. 

Er sikker på at fåret er uenig Cool

Køb ren argan olie her

Tilmeldt 16. Apr 08
Indlæg ialt: 24
J.Nissen Skrevet 16-09-2011 kl. 07:19
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg forstår bare ikke at danskene ønsker det samme her hjemme, som der er sket i Grækenland.. Det kan jo kun gå den vej nu... :(

Fra Haslev
Tilmeldt 1. Sep 05
Indlæg ialt: 2094
Henrik Nielsen Fra  Megahost.dk Skrevet 16-09-2011 kl. 08:20
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

J.Nissen:
Jeg forstår bare ikke at danskene ønsker det samme her hjemme, som der er sket i Grækenland.. Det kan jo kun gå den vej nu... :(

En af forklaringerne er at mere end 50% af af danskerne bliver jo forsørget af det offentlige, og her er Velfærdskoalitionen for dem det mest oplagte, hvis de vil bevare status quo

Fra København
Tilmeldt 13. Feb 10
Indlæg ialt: 3636
igang Fra  My-phoneshop.dk Skrevet 16-09-2011 kl. 08:25
Hvor mange stjerner giver du? :
Fashion-Seller:

Korrekt! og mange har efterlyst forandringer, som altså er sundt... Og det får de så nu, men jeg tvivler på, at ret mange har set konserkvenserne af de ønskede forandringer. Men har man stemt RØD blok, så skal man på ingen måde brokke sig, hvis skatten stiger eller afgifterne får et løft...


For det har man selv støttet via "forandrings" tanken...  Jeg har igennem den seneste regeringsperiode, også været så skuffet over den retning Danmark har bevæget sig i, at jeg også har overvejet om det ikke var tid til forandring. Men når jeg har set på alternativet, ja...

På nogle punkter er jeg nu ikke sikker på at det er så skidt, men overordnet er jeg ikke helt tryg :o)

Og nu hvor jeg har haft lidt tid til at sunde mig over at Enhedslisten har fået så mange mandater, fatter jeg det stadig ikke. Men når jeg i de sidste par dage har talt med mine venner om hvor stemmerne skulle sættes, er der flere af dem der, til min store overraskelse, har fortalt at de ville sætte krydset der. Ikke fordi de er enige med dem, men fordi de slet ikke kan finde nogen de har lydt til at stemme på. Så det skal ses som en form for stille protest, imod de politikere Danmark pt kan byde på. Og fælles for dem der kom med denne udmelding er, at de mente at det er så lille et parti, at de alligevel ikke ville få noget at skulle sige. Om "protest" er den egentlige grund til at de er gået så meget frem ved jeg ikke, men hvis det er, er der nogen der har skudt sig selv i foden med den beslutning.

Men i det mindste fejrede de ikke deres gode valg, ved at stå ude ved ungdomshuset og kaste sten efter politiet. Det kunne man jo godt have frygtet :o)

Men nu er stemmerne altså talt, og flertallet ville noget nyt. Så sådan bliver det. Jeg tror dog at du får ret i, at det maks. holder i to år med den sammensætning.

Mobiltelefoner, mobiltilbehør, mobilreparation: https://www.my-phoneshop.dk

Side 2 ud af 5 (43 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere