Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Peter Pedersen

Profilbillede
Peter Pedersen
Aminomedlem siden: 17-04-2008
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 1 Har afgivet 3 stemmer på kommentarer
Peter Pedersen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Peter Pedersen

@barawa

Problemet med denne episode er at de i legelandet ikke kan finde frem til de skyldige og hvilke personer der gjorde hvad.

Hvis man som dansker begår tyverti i en butik, så har butikken sin fulde ret til at sige at tyven ikke er velkommen i butikken længere.

Jeg kan sagtens problematikken i at rigtig mange familier er blevet udelukket fra legelandet uden grund, legelandet.dk's direktør har sagt at hvis de skyldige dukker op til en snak omkring episoden, så er han villig til at droppe forbudet, så mon ikke de skyldige bare skulle tage sig sammen og få det ud af verden. så alle parter kan komme videre. Det der er sket i det legeland er vanvittigt i mine øjne, tænk at man behandler en butik og andre mennesker på den måde og så oven i købet foran ens egne børn.

jeg har før hørt om bl.a. taxachauffører der ikke ønsker at køre med Somalier, så vi har i samfundet helt klart et problem her der bør løses, jeg håber da også at problemet i legelandet.dk bliver løst hurtigst muligt, så alle parter kan finde en fornuftig fremtid sammen.

Skrevet den 13-11-2011 07:52
1       0      
 
13
Status efter 2 år som selvstændig + 7 råd til dig der vil starte eget firma
I dag har jeg været selvstændig i 2 år, så her kommer en status over forløbet + 7 tips til dig der vil starte ... www.rune-hansen.dk
Indsendt d. 1. oktober 2012 13:35 i Start Virksomhed
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere