Ja det har jeg, og her i DE har der været forsøgt et lignende koncept, som fejlede... Så du kan tage de ting til efterretning, som jeg skrev, for kender ejeren, og det var problemerne de havde...
Mine pizza'er er ikke uhandy! Det kan du læse i min idébeskrivelse!
I forhold til en sandwich eller burger, så er den altså... Og det er vel den kundegruppe, du vil forsøge at vinde, ellers giver placeringerne mm ik mening...
Jeg tror ikke på at danskere ikke vælger ud fra økologi og sundhed. I hvertfald ikke hvis de har muligheden.
Når de ser prisen vs McD, Burger King, Sandwichbarer mm så vælger de fra... Det er altså mellemmåltider, som du vil servere ik aftensmad eller frokost...
Hvis du giver en pizza i str. 15x19cm 20 minutter i en pizzaovn så blir' den vist lidt sort tror du ikke? Det tager ikke mere end 7-8 minutter.
Du er der andre forberedelser ved pizza end blot bagningen... Bunden skal være klar, flydt skal på, bestilling osv... Så kan du gøre det under 20 min i Rush Hour, så tror jeg du skal være glad...