Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

fion.dk

Side 5 ud af 8 (80 indlæg)
Tilmeldt 9. Sep 08
Indlæg ialt: 27
Skrevet kl. 18:10
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Morten

Jeg synes at jeg vil starte med at fortælle dig, at vi på ingen måde skildner mellem små og store butikker. Det er grundstenen i vores koncept, at alle skal kunne være med, sålænge de er seriøse.

Du klager over at være kommet på forsiden, fordi vi, som du skriver "vil malke dig",  men dette er ikke tilfældet. Du kommer helt automatisk på forsiden, fordi dit produkt har været det mest efterspurgte i den kategori du ligger i. Du har ret i at det fører nogle tusinde visninger og typisk 5-20 klik i timen med sig. Visningerne tjener vi dog ikke noget på idet de butikker, som kommer på forsiden, normalt er langt over de ca. 16.000 visninger, som du maksimalt kan blive faktureret for, hvilket også er tilfældet for dig.

Vi er blevet ringet op at flere, som har været interesseret i at købe sig til forsiden. Disse har vi måtte skuffe, da vi mener at det skal være forbrugeren, som bestemmer, hvad der skal ligge der.

Det vi leverer, kan ses som et abonnement, som maksimalt kan koste 950,-/md. under forudsætning af, at vi kan levere mindst 16.000 visninger, da det ellers er billigere.

I "abonnementet" er yderligere en godkendelse af din butik og garantiordning, som dækker forbrugeren i 24 mdr. efter et køb hos dig, også i tilfælde af at du ikke længere er en del af fion.dk samt for 1000,- kr gratis bannere hver måned.

Kan se at du slet ikke har brugt dine gratis bannere. Du kan hver md. fx få 20.000 stk. mellemstore bannere, hvor alle klik selvfølgelig medfølger gratis.

Ud over dit abonnement kommer kun den faktiske trafik til din side (klik).  Synes det her er værd at bemærke, at vi i modsætning til resten af branchen kun fakturerer ét klik pr. døgn, for hver kunde, som kommer ind til din butik. Alle vores kolleger inklusiv Google fakturerer et klik for hver besøg, altså kan den samme kunde komme til at koste dig dyrt, hvis han går ind flere gange til din butik. Nogle fakturerer endda også hvis en kunde kommer igen inden for 6 uger.

Med hensyn til gratisperiode, som vi forlængede til 10. november, så var intentionen med den, at I skulle have mulighed for at lære at bruge siden, mens der kun var et begrænset antal forbrugere og give jer de bedst mulige forudsætninger til at træffe beslutningen, om I ønskede at være med eller ej. Det er selvfølgeligt ærgeligt at I først senere er blevet lagt i den rigtige underkategori, men håber da at det lever op til jeres forventninger.

Jeg kan oplyse at vores gennemsnit at sidevisninger pr. kunde ligger på over 7, hvilket ligger over gennemsnitet hos vores kolleger, så mon ikke det fører noget med sig?

Vi har lovning på flere dagbladsannoncer i den kommende tid, som fokuserer på sikker nethandel, hvilket gerne skulle få konverteringsraterne op, idet der så burde være kortere vej til et endeligt køb.

Vores Google adwords kampagne med 358.000 ord er åbnet, dog venter vi på at Google får aktiveret den. Her efter 72 timer efter har de stadig ikke "tygget" sig igennem den, men mon ikke det snart sker?

Så skulle forbrugeren have en chance for at finde netop dine produkter, da vi har købt alle ord, som indgår i dine produktbeskrivelser og linker direkte til søgningen på disse ord.

Måske fion.dk kan være med til at begrænse virkningen af finanskrisen (for nogen).

Med håbet om et godt julesalg.

Nicky Glaven

Ps. synes Amino er et udenmærket forum, men vores mail og telefon burde nok være første valget, hvis det drejer sig om almindelig kommunikation, som ikke nødvendigvis har alles interesse.

Direktør

Nicky Glaven

Tilmeldt 29. Nov 06
Indlæg ialt: 248
Skrevet kl. 19:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg smed mit indlæg her fordi jeg ved at skrive til Gia ikke har fået svar på min henveldelse.

Dit svar er som sådan godt nok for mig, dog stemmer en del af tingene ikke overens med det Knud fortalte ude ved mødet, men nå hul i det. Vi må jo tage det hele til efterretning og sætte os ned og kigge tingene igennem imorgen.

Men det kan stadigvæk undre mig at vi har så mange visninger, så mange klik og intet salg igennem jer, effektiviteten af vores reklamering er ikke ligefrem den bedste, det syntes jeg i skulle tage til efterretning og se hvad i kan gøre ved.

Tilmeldt 9. Sep 08
Indlæg ialt: 27
Skrevet kl. 20:31
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Morten

Jeg nægter simpelthen at tro på, at du ikke skulle have haft noget salg igennem os. Vi skrev til alle butikker i sidste uge om at lave et prøvekøb, for så at se hvordan det bliver registreret, da vi har erfaret at flere har problemer med registrering af vores trafik (vi linker gennem javascript).

 Hvis du ikke kan se trafikken/salg på din side, bør du kontakte din webudbyder. Vi kan herfra forsyne dig med diverse data og IP adresser.

Jeg vil forsøge at træffe dig telefonisk imorgen, for at høre nærmere.

Med venlig hilsen

Nicky

Direktør

Nicky Glaven

Tilmeldt 25. Apr 07
Indlæg ialt: 83
Fra  3KINGS Skrevet kl. 06:45
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Vi har heller ikke haft nogen salg via fion.dk - og jeg har også stor mistro til statistikken hos dem. Specielt efter en telefonsamtale med Gia der ikke kunne forklare hvorfor at min konto var blevet konteret for visninger når jeg ikke havde aktrive produkter på fion.dk.

Desuden vil jeg gerne gøre folk opmærksom på at det fion.dk kalder "gratis banner" ikke er gratis. Det korrekte ord vil være "billig reklame". Det koster nemlig 26kr at uploade en pre-fabrikeret jpg/gif/flash reklame - og dermed ikke gratis.

Mvh

Rasmus

Tilmeldt 29. Nov 06
Indlæg ialt: 248
Skrevet kl. 09:44
Hvor mange stjerner giver du? :

Ja det skrev i godt nok og jeg kan som sådan også godt se det smarte i det for jer for hvis alle jeres butikker lige klikker på deres eget link og så laver et salg så tjener i ekstra der.

Derfor har vi intet salg lavet, vores statistikker skal ikke baseres på tests men på rigtige salg, og der er der til dags dato ingen salg.

Fra Kastrup
Tilmeldt 19. Sep 06
Indlæg ialt: 954
Skrevet kl. 10:21
Hvor mange stjerner giver du? :

Det er meget normalt at man lige laver en testordre, man kan jo vælge at slette cookien igen :D

 

Jimmy

Tilmeldt 9. Sep 08
Indlæg ialt: 27
Skrevet kl. 20:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Rasmus

Er lidt ked af din mistro, synes ikke vi har gjort/sagt noget, som ikke har holdt vand.

Vi har i dag haft næsten 800.000 produktvisninger, og deraf er du blevet faktureret 2,76 kr (inkl. bannervisninger), synes ikke at det virker helt ud i skoven.

Vær sød at lave et prøvekøb som tidligere nævnt, og tjek så resultatet.

Mht. bannere så må jeg holde fast i at de første 1000,- er HELT gratis. Det er dog rigtigt at vi tager 29,- kr. for en godkendelse af et banner, første gang. Denne udgift er en engangsudgift (banneret kan købes og genkøbes lige så mange gange du ønsker derefter) til at tjekke om det er kvalitetsmæssigt iorden, ikke er stødende, ikke er pornografisk, at URLen er korrekt og hvis det er et flashbanner, at det virker osv.

Venlig hilsen

Nicky

Direktør

Nicky Glaven

Tilmeldt 9. Sep 08
Indlæg ialt: 27
Skrevet kl. 20:58
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Morten

Jeg vil gerne kreditere dig de 0,70 kr. et sådan klik koster. Så du kan få vished.

Til din orientering bruger fion.dk mellem 100.000,- og 150.000,- kr om dagen i markedsføring, hvilket svarer til mellem 200 - 300,- kr. pr. butik om dagen, så en engangsindtægt pr. butik på 0,70 kr. er nok ikke den måde vi får regnestykket til at gå op.

Vil gerne gentage at du bør bruge dine gratis bannere til at promovere din butik. Hvis du har problemer med at oploade, er du mere end velkommen til af ringe og få al den hjælp du ønsker.

Med venlig hilsen

Nicky 

Direktør

Nicky Glaven

Fra Esbjerg
Tilmeldt 23. Sep 05
Indlæg ialt: 4105
Skrevet kl. 21:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Nicky hvordan kan det være det ikke er muligt at bruge fion.dk med en butik der ikke har eksisteret i over et år? Er blot nysgerrig, da jeg ikke mener det viser noget som helst om butikken er seriøs eller ej.

Tilmeldt 29. Nov 06
Indlæg ialt: 248
Skrevet kl. 22:52
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Nicky

Vi ønsker netop at være så anonyme som muligt men stadigvæk være vist de steder hvor vi mener der kommer flest folk der i blandt hos jer, men vi ønsker ikke at blive vist på forsiden da vi så betaler for en masse visninger vi reelt set ikke har brug for.

Når folk søger på vores navneprodukter skal vi komme frem hvis de bare søger mus så skal vi ligge nummer 100000 da en sådan søgning ikke er en køber der er klar til at købe.

Side 5 ud af 8 (80 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere