Hej.. Jeg er blevet tilbudt at købe en restaurant for 500.000,- i et sælgerpantebrev. Restauranten har været åben siden marts 2012, og er først de sidste 2 måneder begyndt at køre med overskud. (inkl. Januar måned som jo skulle være død) Ejeren sælger grundet han vil hive sine penge ud, for at fokusere på sine andre virksomheder, da alle hans penge er her i restauranten. I Januar er der en gennemsnitomsætning på 6500,- om dagen. JEg vil meget gerne høre om plusser og minusser, og de informationer i skal bruge sender jeg gerne. Tak |
Det kommer jo an på hvor den ligger iforhold til potentiale og koncept?..
-Men lytter gerne med og kommer med en vurdering hvis der kommer mere info, blandt andet os mht. til inventar tilstand(alder osv)?, men lige umilddelbart lyder det ikk til og være nogen dårlig inversting
Dog har jeg aldrig været selvstændig inde fra branchen med arbejdet der i mange år, og har flere venner som forpagter og/eller ejer restaurant.