Tjah det er jo derfor jeg spørger, hvordan og hvorledes.
Jeg går indtil videre bare og leger med tanken og ved ikke engang hvor jeg skal begynde henne. så håber da på jeg kan få lidt opstarts hjælp, omend ikke andet så et praj om hvor jeg kan finde de nødvendige informationer.
Jeg har flere folk på hånden som kan træde ind og hjælpe når jeg bare har fundet et lokale. så jeg kommer ikke selv til at skulle bruge de 50 -60 timer da jeg har tænkt mig at uddelegere de mere tidskrævende opgaver.
min tanke so far køre på, at der ikke skal være det "normale" cafe foder. såsom deres brunch og stenhårde og møg dyre burgere. Men derimod, diverse kager, sandwich - som ja er klassisk cafe, friskmalet kaffe og sådan i den dur. alt skal være hjemmelavet / økologisk. og samtidigt er drømmen - måske lidt urealistisk, at det er er muligt at gøre priserne billigere end de fleste.
man giver let væk 100 + kr for en sandwich / burger.
lokalet skal være småt men godt og møblementet skal være kluns - a la friends, så har i billedet :P
er det helt dumt?