overvej at lave en aftale med et eksisterende sted om at du kan skaffe dem gæster. Hvis du kan få 25 % af indtjeningen på de gæster, kan du hurtigt bygge start kapital op. |
Weltström:.... de unge mennesker jeg kender drikker ikke rigtig øl mere. Det er Cider og "Breezers" og drinks.. Øl er ikke noget for de unge mere. Og jeg forstår det. Øl smagte også først mig da jeg var over 27... Ligesom jeg ikke kunne nyde en Pinot Noir før jeg var over 30..
Mvh
Jesper
Arh... Det er da vist en røver... Øl er stadig populært blandt unge.
Men for at komme tilbage til topic, så virker det ikke videre sandsynligt, at folk kommer ind for at drikke tre øl og går igen. Har du åbent i weekenden for denne målgruppe skal der være rimeligt gang i den, for at folk gider komme. Dvs. god ladies / men fordeling, god atmosfære, musik m.v. Et dunkelt kælderlokale med et køleskab kolde øl holder nok ikke i længden...