Jeg har lært at lave Sushi, så jeg vil gerne åbne butik i Nordjylland
|
Der virker ikke som om du har meget erfaring med fødevare branchen?
En god leverandør af hvad? fisk, ris eller soya ??
Jeg har lært at lave Sushi, så jeg vil gerne åbne butik i Nordjylland
|
Altid lidt længere fremme..... helt præcist 6 timer ;-)
Der virker ikke som om du har meget erfaring med fødevare branchen? En god leverandør af hvad? fisk, ris eller soya ?? |
Tak for dit svar :-) Vi har ingen erfaringer med leverandør til Sushi, men kender da div. catering firmaer i området Tak for dit link til Janax, men de ligger i Kastrup.. mon de er i stand til at leverer køl og frost vare til Nordjylland?
|
Altid lidt længere fremme..... helt præcist 6 timer ;-)
Du nævner selv: køl og frost. Hvorfor skulle de ikke være i stand til at levere det? Det er jo bare en køle- eller frostbil, så er der ikke mere i det. Det lyder som om at du gør det mere kompliceret end det er. Langt hovedparten af bestanddelene i sushi kan købes i almindelig handel, så mon ikke der er en grossist i nærheden, der kan klare alt med ris, tang, soya etc - og så lokale grønthandlere og fiskehandlere for resten? Endelig mangler du emballage til at sælge sushi'en i, men det er nemt skaffet online. Du kan ikke nøjes med een leverandør, men formentligt skal du bruge 4-5 stk. Kolonialvarer, grønt, fisk, emballage og så lidt ekstra. Held og lykke |
Nu må du da ikke være så hjælpeløs - hvad med at du ringede til dem! Husk at lokalerne skal være godkendt til fremstilling af levnedsmiddel , du / I skal have hygiejnekursus udover det er det specielle regler for anvendelse af rå fisk.
Ravn |
Hej Jack, Spørgsmålet er om du vil have fersk fisk eller fisk allerede indfrosset. Ved fersk fisk kan du tage på fiskeauktioner eller kontakte de utallige engros fiskevirksomheder som ligger heroppe i Nordjylland. Der ligger vist mange i Hirtshals. Jeg ved at der er mange som får produkter til sushi fra Tyskland, da det sikkert er billigere. Held og lykke med projektet. MVH Kristina |
Hej Kristina Er det ikke noget med at rå fisk kun må anvendes til Sushi hvis det har været nedfrosset til -60 C i et døgn. behandlingen skulle være for at dræbe div. parasitter?
|
Det er fuldstændigt korrekt. Jeg mener dog, at det blot er minus 18 grader, så private også kan købe hos fiskehandleren og fryse ned for at bruge et par døgn senere. |
Det er -20 grader i minst 24 timer. og der efter opbevares ved max 2 grader, dog har der været snak om Laks fra nogen områder måske kunne fritages |
Altid lidt længere fremme..... helt præcist 6 timer ;-)