Hej kasper1 Jeg har ikke noget fantastisk bud på dit spørgsmål. Men jeg kom i tanker om en interessant nyhed jeg læste for et års tid siden, om en voldsomme udvikling i prisen på is. I artiklen står der, at hvis en Filur havde fulgt inflationen skulle den i dag have kostet kr. 4,79 mod de 9 kr. den faktisk koster. Prisen for at producere den er 40 øre. Så der er nok nogen der tjener på det. :) Du kan læse om det her: http://finans.tv2.dk/nyheder/article.php/id-50580076:s%C3%A5-lidt-burde-en-filur-koste.html |
Jeg kan fortælle at Premier har den højeste avance på stykis salg (uden yderligere forhandling hvis man evt. kan sælge rigtig mange is, kan man jo få en bedre indkøbspris)
Dog er det stadig dyrt at købe dem hos Premier, jeg kan f.eks have en avance på ca 25% ved at købe Premier's is via min leverandør af fødevarer frem for de 14-16% jeg har på isen ved at købe via Premier's chauffør, eneste forskel er, at jeg selv skal smide isen i fryseren via min leverandør, hvor Premier's chauffør smider den i fryseren når han kommer.
Det er det samme med Frisko, der er væsentligt billigere i Dagrofa end hos Frisko selv (og Dagrofa har endda ofte tilbud på dem med en gratis kasse ved køb af 3-4 kasser)
Dog er der rigtig mange steder (og snart mig includeret) der sælger is fra ukendte mærker, da både pris og avance er væsentligt bedre.
Jeg kan f.eks købe en kopi af magnum/premier's mørk til langt under ½ pris, sælge den til 10kr (premier's mørk sælges til 22kr) og stadig tjene mere pr is, end på premier's.
Man skal dog selv sørge for en fryser, samt lysskilt og A-buk skilt ved at sælge ubranded is.