Det bliver nok for dyrt at samle det ind i folks haver og så køre det rundt.
Ville det ikke være bedre at få folk til selv at samle det op og levere det på¨centrale pladser ligesom man gør med vinflasker etc.
Tror heller ikke man kan bruge det til andet end dyrefoder. Et gammelt surt æble som er halvråddent vil nok være for dyrt at tage det der kan bruges og smide resten væk. Det skal være en supersmart maskine som kan vurdere hvad der kan bruges til menneskeføde og hvad der ikke kan hvis man fx vil lave saft.
Fx saft ville jo være næsten umulig at få til at smage godt da der jo kommer mange forskellige frugter fra forskellige træer og sorter.
Ideen er god nok men jeg tror at saften bliver dyrere end saften fra frugter som ikke selv er faldet ned. Desværre
God økonom/regnskabsmand. Stor erfaring fra mange brancher og lande. Kontakt mig ved behov for regnskab / økonomistyring til rimelig pris. Også god sparringspartner.
Det er da et oplagt projekt for dem som får dagpenge og som gerne "vil" ud og lave noget. De er jo allerede betalt af staten så hvorfor ikke aktivere dem?
Hvis du havde skrevet kontanthjælp, så kunne jeg følge dig en lille smule hen ad vejen, men ville vælge at stå af alligevel.
/John.
Hvis et æble vejer 100g er det ca. 10 øre værd. Hvis en kontakthjælpsmodtager kan samle 100 æbler i timen, har vedkomne tjente 10 kr. til samfundet.
Så er det sku' en bedre idé at forlange at kontanthjælpsmodtagere skal pløje græsplænen op og så majs, som har en høj foderværdi og er nemt at opbevare i form af ensilage.
Fra 1. januar: 16.000 x 200 kvm græsplæne = mange penge til næste høst.
Du tager ud til et hus, samler frugter op, presser saft
Det kommer ikke til at virke pga hygiejne problemer. Det bliver nok osse en dårlig timeløn.
God økonom/regnskabsmand. Stor erfaring fra mange brancher og lande. Kontakt mig ved behov for regnskab / økonomistyring til rimelig pris. Også god sparringspartner.
Du render helt sikkert ind i FVST, hvis du vil videresælge presse frugt. Da det er et forarbejdet produkt, skal du leve op til krav om fx. indretning af lokaler og selve produktion. Der er krav til mærkning, sporbarhed og egenkontrol.
Jeg synes faktisk idéen er genial, især idag med fokus på mad spild osv. Der er bare en masse benarbejde, som du skal foretage i forhold til lovgivning og tilladelser. Det samme gælder, hvis du fokuserer på dyrefoder. Der er også en masse regler, som både FVST og Plantedirektoratet er inde over.