Hej Sunbao
Grunden til jeg ikke har svaret er ret simpel, jeg har ikke set dit indlæg tidligere :). Så du kan lige få svaret nu.
Det er korrekt at jeg indsamler ordrer og derefter bestiller det ved mine leverandører. Men her stopper sammenligningen med supermarkedet også. Tag for eksempel mit hakkede kød. Det er hakket samme morgen, og ikke hakket ud af kød som først har været en steg, for så sidenhen at blive skåret til koteletter og så tilsidst bliver det hakket. Som jeg vist også nok har skrevet rundtomkring, så skulle man tage de produkter der lagt ind med et gran salt. Det er på ingen måde hele mit udvalg, der vil komme et langt større udvalg. Pølserne er af kvalitet og lavet efter Sørwi's egne opskrifter, som går mange år tilbage i tiden. Du kan ikke købe Sørwi i alle supermarkeder, og selv dem du kan i, så er der stadig forskel på kvaliteten. Der er også forskel på kvaliteten i fx en hamburgeryg. For at supermarkedet kan konkurrere på prisen, sælger de hamburgerryg, kylling og alt muligt andet som er pumpet med vand. Det giver lavere kilopris men et ringere produkt. Det vil jeg ikke acceptere, derfor vil de produkte jeg får lavet, ikke indeholde de mængder vand og skidt, som du finder til supermarkedskvalitet.
Billederne på siden, er bare nogle billeder jeg har til låns, indtil jeg får produkterne bestilt hjem, herefter får jeg taget mine egne billeder, som også bedre vil afspejle den kvalitet der i de varer jeg sælger. Jeg har investeret både tid og penge i ordentligt fotoudstyr, samt undervisning i fototeknik og billedbehandling.
Jeg vil også have særligt godt kød, som fx. Argentinsk oksefilet som har modnet i 3 måneder, eller kød fra Himmerland, hvor der er lagt vægt på dyreadfærd og korrekt modning.
Ligenøjagtig med medisteren som er frossen. Der forstår jeg ikke problemet, en frossen medister er ikke ringere end en fersk medister. Problemeter bare at jeg ikke kan få medisteren fersk, da de ikke laver den hver dag udenfor julemåneden. Jeg kan sagtens finde en anden medister et andet sted og tage ind, men nu er Sørwi's engang bare den bedste, så hvorfor skulle jeg sælge en som var ringere?.
Jeg håber der var svar du kunne hygge dig med, og tak for at du har givet dig tid til at kigge på siden. Det sætter jeg virkelig pris.
Siden er ingenlunde færdig, og pt. sidder jeg og arbejder på en masse topbannere il hver eneste kategori, hvor der bliver slået nogle pointer fast omkring, levering, kvalitet, kødets egenskaber. Pointer som skal hjælpe med at profilere siden, og gøre sådan at den skiller sig fra andre, som du korrekt skriver at, den ikke gør på nuværende tidspunkt.