februar 2010 - Indlæg
En betalingsring omkring København samt de nye planer om Ringbyen kan gøre hidtil upåagtede udviklingsområder væsentligt mere interessante. Endnu er alle planer dog usikre, og det samme er effekterne af dem.
Både sælgere og købere af andelsboliger har svært ved at gennemskue sammenhængen mellem markedspriser og den komplicerede regulering. Men forenkles lovgivningen, risikerer man at sætte tilbudspligten - lejernes ret til at overtage deres boliger - over styr.
Valuarerne kan få travlt, næste gang Skat kommer med en offentlig vurdering af andelsejede ejendomme.
Yngre familier er meget hurtigere til at få solgt boliger end gamle, viser ny analyse.
Investeringsvolumen fortsatte væksten i fjerde kvartal, men er fortsat langt fra 2008-niveauet.
Erhvervs- og Byggestyrelsen er på vej til at lancere en frivillig ordning med klassifikation af boliger, institutioner og kontorer. Men det har vist sig nemmere sagt end gjort.
Det er for besværligt for svenske virksomheder at drage fordel af de høje tomgangsprocenter i Danmark.
Hovedrige norske fonde har måttet udvide hjemmemarkedet til nabolandene for at finde tilstrækkeligt med ejendomme at investere i.
Intet sted i landet er byggekrisen værre end i det nordjyske, viser tal fra CRM-Byggefakta. Især de mellemstore bygge-firmaer i regionen lider, lyder vurderingen.
Nu lysner det for viborgensisk rigmands planer om et kombineret moské-, bolig- og erhvervsbyggeri på Amager.
Efter at København gennem en årrække har haft teten i henseende til udbygning, er det nu Malmø, der trækker det tunge læs med boligpriser som før finanskrisen.
Kunderne er mere tilfredse efter at have haft besøg af håndværkere. Alligevel føler kunderne sig skidt informeret om forsinkelser.
Flere indlæg
Næste side »