Om denne blog


Få besked når Alexandra skriver


Om

 

Salg er en forudsætning for at overleve som iværksætter. Lige gyldig om du er fantastisk til at skrive tekster, er verdens bedste netværker, eller er anerkendt inden for dit fagområde, så kommer du ikke uden om salget.

Heldigvis. For det opsøgende salg er proaktivt, målrettet og fortæller dig mere mere om virksomheds muligheder, end dit ”store” netværk gør. Med det opsøgende salg går du ikke rundt og drømmer om kunder- du kontakter dem.  

Alexandra Svarre har mere end 25 års erfaring i forhandling og salg med nogle af de største virksomheder i verden. Med base fra London, Dubai og København har hun arbejdet med og undervist hundredvis af sælgere og ledelser i salg og forhandlingsteknik.

Jeg driver virksomheden livingsales, der laver det igangsættende salgsforløb SALES CAMP. -  for iværksættere, nye og erfarne sælgere.  

Check det her: livingsales.net 

I mine blogs går jeg helt tæt på salget og giver dig værktøjerne og strategierne til at få et godt salgsfundament, et positivt forhold til det opsøgende salg og skabe interesse hos de kunder, som du måske kun går og drømmer om. 

Du vil forstå hvilke egenskaber der kendetegner de bedste performende sælgere og forstå hvordan det opsøgende salg bliver en gevinst både for dig og din kunde - uden at du nogensinde kommer til at gå på kompromis med faglighed og serviceniveau. Tværtimod. 

link: www.livingsales.net


Seneste kommentarer


Seneste kommentarer