Hej Simon
Der er meget stor forskel på at fotografere forskellige typer produkter.
Eksemplet du lige nævner med en carlsberg øl, er faktisk et produkt, der er umuligt at fotografere pænt, hvis ikke man lige ved hvordan.
Refleksionen af underlaget vil få øllen til at se kold ud i bunden, hvis underlaget er hvidt, mens det vil se ud som om, at flasken har stuetemperatur i toppen af flasken. Overgangen mellem underlag og flaske bliver let grim.
Derfor bør man skyde en flaske og regne med, at den skal fritlægges.
Det kan du gøre ved at stille den på en lille fod, som er fremstillet til formålet.
Næste opgave er så at få placeret lyskilderne, sådan at flaksens form kommer til at se rund ud på et fladt billede. Når det er i vinkel, sikrer man sig så, at skæret i flasken fra lyskilderne er acceptabelt.
Efterbehandlingsmæssigt kan der stilles lidt på skarpheden og flasken kan så fritlægges.
Vi arbejder rigtig mange timer med produktfoto, du er velkommen til at spørge i pm eller her, hvis der er nogle konkrete produkter du har spørgsmål til.
Venlig Hilsen
Allan