Vi brugte 117.000 kr. alene på AdWords i sidste måned og det havde vi da ikke gjort, hvis det var en dårlig forretning |
Simon M:Men det er sikkert pisse irriterende for de som har gået 3 år i gymnasiet, 4 år på en videregående og måske på universitet og finder derefter ud af at virkligheden er anderledes end det deres 55 årige lærer og 25 år gamle bøger har fortalt dem.
For det første er der rigtig mange mennesker, der ikke nødvendigvis ønsker sig at blive stenrige og selvstændige. Arbejds- og værdikulturen i Danmark og resten af den vestlige verden er baseret på at 'stige i graderne', hvilket mange gymnasieelever og studerende stiler efter - det betyder altså ikke, at de er mindre stræbende eller ambitiøse end iværksættere. Det er noget vrøvl.
Tro det eller ej, men man lærer faktisk en masse i gymnasiet - jeg har i hvert fald været ekstremt glad for at gå på handelsgymnasiet. Udover at læse bøger (som er maksimalt 4-5 år gamle i øvrigt) og løse praktiske problemstillinger, får vi en unik erfaring med at fungere socialt og forskellige former for gruppearbejde.
Folkeskolen - som du går i, og som du derfor kan tage udgangspunkt i, når du beskriver 'skolen' - er noget af det mest dødssyge og nedern, der nogensinde er opfundet. I udbredt grad sigtes der efter laveste fællesnævner i klasse-sammenhæng, hvilket vil sige, at de stræbende og kloge elever ofte holdes tilbage, for at få de mindre boglige med. Det er ufatteligt frustrerende for os nørder :p