Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hjælp søges!

Side 2 ud af 2 (16 indlæg)
Tilmeldt 7. Nov 08
Indlæg ialt: 566
Skrevet kl. 08:52
Hvor mange stjerner giver du? :

HEJ

Hvis det er en god ide kender jeg ihvertifald en der gider lytte til den, kunne det ikke være en mulghed?

smid en mail

Preben3d@gmail.com

vh preben

Fra Kastrup
Tilmeldt 29. Oct 08
Indlæg ialt: 506
Skrevet kl. 13:26
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

 

jeg kan kun give Trend ret

Men husk at gå efter målet og tro på det i laver så skal i nok nå langt

Fra København
Tilmeldt 25. May 06
Indlæg ialt: 801
Fra  House of Visions Skrevet kl. 11:57
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Tøjmand

Nu lyder 70-100.000 tamlig lavt i forhold til en grill bar, men i kombination med jeres besøg på startvækst og et erhvervscenter, prøv da at tage en snak med en anden form for grill bar i en anden by eller lignende - ligeledes har horesta nogle guidelines til restaurationsbranchen.

Prioritere at finde en mand indenfor samme branche eller en der ved noget om branchen, da det er en branche med rigtig mange faldgrupper såsom leverandør, personale, åbingstider, fast omkostninger (typisk høje), tilberedningen af mad og salg af drikke varer - leverandør, alkohol bevilling, levnedsmiddel m.m.

Har selv været i restaurantionsbranchen og den er lidt sort og hvid og præget af meget arbejde, og meget forskellige arbejdsopgaver og udfordringer - men da også sjov og spændende. Ligeledes sørg for at vælge en revisor der har branche erfaring og hvis i ikke allerede har et lokale så er det første skridt, da det er en forretning og udfordring i sig selv. Nogle restaurationsejer, driver kun deres steder med salg for øje herunder højere salg ved godwill o.l. - og er ikke så fokuseret på driften og omvendt. Ligeledes kan salgsprisen af mange facetter, da der eksistere mange "sorte penge" i denne branche og derfor kunstig høje godwill priser, da ikke kan og skal retfærdiggøres på salgsprisen.

De  bedste hilsner

Kim Kampp

Tilmeldt 22. Jul 08
Indlæg ialt: 241
Skrevet kl. 23:50
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,

Nu er det en grillbar der ønskes opstartet, og det krævet måske ikke så megen beskrivelse som andre projektet kan kræve. Men et godt råd er; lad være med at lave jeres forretningsplan for lang når/hvis I skal låne/søge om penge. Husk at dem der skal læse den, sikkert får masser af andre projekter ind.

Kan idéen, markedet og indtjeningsgrundlaget ikke beskrives på under 20 sider, så er idéen nok ikke god nok, eller også er der for mange usikkerhedsfaktorer som man ønsker at beskrive sig ud af.

Blot lidt erfaringer, fra de projekter jeg har gennemført.

Hilsen Thor Mønsted

Fra Vildbjerg
Tilmeldt 24. Jul 09
Indlæg ialt: 56
Fra  Claus Handberg Skrevet kl. 21:47
Hvor mange stjerner giver du? :

Nød til at sige at "ikke for lang" kunne tolkes som om at et par sider med korte beskrivelser kan være nok.

Det er klart min erfaring at det ikke er tilfældet.

Gør Jeres arbejde godt og grundigt - men overvej evt. at lave et kort rederat eller sammendrag af konklusionerne som hurtig kan læses igennem.

For Ja dem der skal læse modtager mange planer, men hvis ikke de kan se at I har været grundige er I de første der ryger i bunken med "AFVIST"

Claus

http://forretningsplanen.blogspot.com/search/label/Velkommen

 

Fra Herning
Tilmeldt 6. Jan 06
Indlæg ialt: 692
Skrevet kl. 17:37
Hvor mange stjerner giver du? :

og du basere dit erfarings grundlag på ?

Side 2 ud af 2 (16 indlæg)