Hej Tøjmand
Nu lyder 70-100.000 tamlig lavt i forhold til en grill bar, men i kombination med jeres besøg på startvækst og et erhvervscenter, prøv da at tage en snak med en anden form for grill bar i en anden by eller lignende - ligeledes har horesta nogle guidelines til restaurationsbranchen.
Prioritere at finde en mand indenfor samme branche eller en der ved noget om branchen, da det er en branche med rigtig mange faldgrupper såsom leverandør, personale, åbingstider, fast omkostninger (typisk høje), tilberedningen af mad og salg af drikke varer - leverandør, alkohol bevilling, levnedsmiddel m.m.
Har selv været i restaurantionsbranchen og den er lidt sort og hvid og præget af meget arbejde, og meget forskellige arbejdsopgaver og udfordringer - men da også sjov og spændende. Ligeledes sørg for at vælge en revisor der har branche erfaring og hvis i ikke allerede har et lokale så er det første skridt, da det er en forretning og udfordring i sig selv. Nogle restaurationsejer, driver kun deres steder med salg for øje herunder højere salg ved godwill o.l. - og er ikke så fokuseret på driften og omvendt. Ligeledes kan salgsprisen af mange facetter, da der eksistere mange "sorte penge" i denne branche og derfor kunstig høje godwill priser, da ikke kan og skal retfærdiggøres på salgsprisen.
De bedste hilsner
Kim Kampp