Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Google AdSense

Side 3 ud af 6 (59 indlæg)
Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9681
Fra  DEMIB HOLDINGS ApS Waimea Digital Skrevet kl. 01:43
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg synes der er et par vigtige ting at understrege:  1. Mange af jer overskrider den aftale om fortrolighed i har indgået med Google. Det er dumt og kan i sidste ende få konsekvenser for jer.  Det er set før. Jeg synes personligt at Googles fortrolighedsaftale er alt for streng, men sådan er den nu engang og i har selv valgt at gå ind på den - jeg har valgt at lade være. Jeg synes man bør overholde de aftaler man laver med andre - uanset hvem de er.

  2. Man tjener ikke særlig meget på AdSense, eller noget andet annonceprogram for den sags skyld. Om man får mere eller mindre ud af AdSense er svært at sige generelt, men ingen af delene giver noget særligt med mindre man har millioner af besøg. Men, hvis man er tilfreds med nogle få hundrede kroner om året (for et mindre site) er det naturligvis en let måde at gøre det på. Hvis man har et godt website, skal man bare ikke satse på det som en hovedindtægt - men som en måde at trække de sidste øre ud af brugerne, som ikke giver noget på andre måder. Indenfor aggresiv affiliate marketing kaldes det ofte for: "Visitor Harvesting" - først prøver man at konvertere dem til ens primære produkter (hvor man tjener mest), derefter sekundære produkter (f.eks. affiliates) og til sidst er der så reklamer, excit pop-ups og sådan noget tilbage. Alt i alt kan man med denne "høst-strategi" opnå en rimelig indtjening pr. bruger og bedre stabilitet.

  3. AdSense kan optimeres! Der er mange måder at opsætte reklamerne på og integrere dem med websitet. En enkelt af mine kollegaer med fokus på dette område kunne således stolt berette om et nyt design af et affiliate site han havde lavet (og som Google har godkendt) som gav over 60% i gennemsnitlig klik-rate på hans AdSense annoncer! Hvis din klik-rate i dag er f.eks. 6% (og den er sikkert lavere her) er det således 10 gange bedre indtægtpå det samme antal besøgende. Men det er naturligvis også en ekstrem case :)
Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12249
Fra  Ageras Amino ApS Skrevet kl. 07:49
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Mikkel


Det var jeg faktisk ikke klar over og jeg bryder mig ikke om at bryde aftaler.
Jeg har slettet de indlæg der omhandlede de konkrete tal.
Så lad os fra nu af diskutere de mere grundlæggende ting i AdSense, optimering, erfaringer og den slags.

Dbh Martin

Fra København V
Tilmeldt 28. Mar 05
Indlæg ialt: 50
Skrevet kl. 12:39
Hvor mange stjerner giver du? :
Der er meget stor forskel på hvordan man integrerer AdSense. Vi bruger faktisk "AdSense for Search" som sponsorlinks på Eniro.dk

Eksempel:
http://www.eniro.dk/query?q=biler&what=dkweb&stq=0

Og dette er noget vi har rimelig god success med uden at sige for meget. ;) Sagen er at vi har salgsstyrken der sagtens kunne sælge disse sponsorlinks selv, men udviklingen af et system til at håndtere dette samt at vedligeholde det har gjort at vi indtil videre kører med AdSense for Search.

Vi kører desuden småtest af det regulære AdSense program rundt omkring med svingene success. Det seneste jeg hørt om det var faktisk rimeligt skuffende i forhold til hvad vi ellers har på vores egne reklame-systemer. Jeg ved ikke om det kan være fordi Google har svært ved at matche op imod de danske sider med relevante links, hvor AdSense for search er nemmere med færre ord.

~Allan Noer

Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9681
Fra  DEMIB HOLDINGS ApS Waimea Digital Skrevet kl. 00:46
Hvor mange stjerner giver du? :

> Jeg ved ikke om det kan være fordi Google har svært ved at matche op imod de danske sider med relevante links


En af grundende er, at mange of os der køber mange AdWords annoncer bevidst fravælger AdSense (content distribution). Min erafring som annoncør, og på vegne af de kunder jeg arbejder for, har jeg konstateret en alt for dårlig kvalitet på AdSense distributionen i Danmark. Alt for mange dårlige sites er blevet godkendt og man har som annoncør ingen mulighed for at fravælge dem man ikke kan lide (og som INGEN konverteringer giver).

 

Jeg anbefaler i praksis stort set alle danske annoncører, at slukke helt for content distributionen, og således går dem der har AdSense på deres site helt glip af disse annoncer.  Det tror jeg er en temmelig stor del af kagen. Særligt er de annoncører der betaler høje klikpriser på vagt overfor kvalliteten, og jeg kender ingen af dem der er i de markeder anvender content distribution. Så, såvidt jeg kan se dækker AdSense i dag kun bunden af markedet.
Fra Vordingborg
Tilmeldt 27. Mar 05
Indlæg ialt: 201
Fra  Peak Production Skrevet kl. 22:16
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg har kun gode erfaringer med Adsense.
Og man kan rent faktisk få en pæn og ret stabil indtægt, hvis man bruger tid på at optimere annonce-formaterne og placeringerne.
Men bemærk ordet: tid! Google fortæller jo kun meget lidt om hvilke formater der virker bedst, så det kræver at man bruger en del tid på at teste mulighederne og aflæse de ret simple statistikker man har i Adsense-systemet. Men det giver altså pote - eller klingende mønt - i den anden ende

Altid tusindvis af gode tilbud på www.shopup.dk

Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9681
Fra  DEMIB HOLDINGS ApS Waimea Digital Skrevet kl. 22:25
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12249
Fra  Ageras Amino ApS Skrevet kl. 00:37
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9681
Fra  DEMIB HOLDINGS ApS Waimea Digital Skrevet kl. 00:58
Hvor mange stjerner giver du? :

> Og et spændende firma der kan hjælpe med at optimere indtjeningen:


1) Kun hvis dut website er på engelsk - de ved intet om f.eks. Dansk og priserne på danske keywords

 

2) Deres strategi har en redaktionel bagside i og med at den bygger på tilpasning af teksterne ud fra hvad der giver bedst - ikke hvad der fungerer bedst med din primære målgruppe. Personligt synes jeg det er farligt at udforme sine tekster ud fra hvad der giver de bedst betalte annoncer, frem for det som målgruppen kan forstår.
Fra Skodsborg
Tilmeldt 24. Mar 05
Indlæg ialt: 12249
Fra  Ageras Amino ApS Skrevet kl. 08:07
Hvor mange stjerner giver du? :
1) Jeg er helt enig, men det kan give et fingerpeg om hvad der er mere værd end andet og dertil give folk en forståelse for tankegangen,

2) Igen enig, men hvis man tænker på at tjene penge på den slags, så er det et must at vide hvad mekanismerne er. At man så skal være klog nok til ikke at sælge helt ud, er en anden sag.

Dbh Martin
Fra Lyngby
Tilmeldt 26. Mar 05
Indlæg ialt: 9681
Fra  DEMIB HOLDINGS ApS Waimea Digital Skrevet kl. 09:30
Hvor mange stjerner giver du? :

Martin, min pointe vare mest at det ser ud til at de kun har EN tilgang til denne optimering - et produkt. Et produkt, som jeg oven i købet ikke mener er så anvendeligt hvis du har et dansk website. F.eks. er der overhovedet ingen smmenhæng imellem hvilke ord der er dyre på engelsk og dansk. Ingen! :)I stedet vil jeg foreslå at man besøger en af de debatter som er 100% fokuseret på AdSense - f.eks.


 


Search Engine Watch Forum (AdSense debat):
 


Webmasterworld (Adsense debat):
 


Begge steder vil du få en langt bredere tilgang til optimeringen og mange flere gode ideer og "tricks" - og så er det helt gratis


 
Side 3 ud af 6 (59 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere