Hej Vi er 2 piger der har startet en virksomhed der laver kager som vi sælger engros, og nu er vi strandet lidt ved risikoanalysen. Vi har desværre ikke de 10.000 kr. som konsulent firmaerne vil have for at lave sådan en, så vi vil høre om der evt. er nogle der har en risiko analyse man kunne få lov at kigge i, for helt præcist at se hvordan den er bygget op, og hvilke punkter der skal med. For så mener vi, at vi må være de mest oplagte til selv at lave risiko analysen, da det er os der står med tingene. Så skulle der sidde en person der selv har erfaring med risikoanalyse indenfor fødevarer, eller evt. er ansat i et firma der har fået lavet en risikoanalyse, der kunne være behjælpelige med nogle guidelines om helt præcist hvad der skal med. Fødevarestyrelsen har ikke tilstrækkeligt information når det gælder engros virksomheder. På forhånd tak for hjælpen. Venlig hilsen Stine |
Kan det virkelig passe, at der ikke findes en eneste person, som har bare lidt information om, hvad helt præcist en risikoanalyse skal indeholde?