Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Bogføring i restaurant

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 11. Jan 13
Indlæg ialt: 10
Skrevet kl. 16:03
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej alle sammen,

Jeg driver en restaurant og har hidtil bogført efter kontoudtog fra banken.

Kan det virkelig passe, at jeg skal bogføre efter dagens kassestrimler, altså dagens totale kontante salg og dankort salg mv. på debitoreren og efterføglende når jeg modtager betalinger fra banken modposterer denne på debitoren.

Det kommer jo til at betyde at jeg skal bogføre 30x12 ca. manuelle posteringer i e-conomic.

Altså ved dagens kassesalg: Debit Debitor og kredit salg.

Ved indbetaling i bank debet bank og kredit debitor.

Synes dog det er meget nemmere blot at bogføre det efter kontoudtog fra banken.

Mvh

Fra 3210 Vejby
Tilmeldt 2. Mar 11
Indlæg ialt: 46609
Fra  John Hannover Skrevet kl. 17:47
Hvor mange stjerner giver du? :

Du skal bogføre din kassestrimmel hver dag - så du viser opdeling i kontant - kortbetaling - MP og hvad der ellers kan være - en daglig bogføring med den afstemning er krav - så den del kan passe og ja så er det en om dagen efter kassestrimmel - det viser bl.a at kassen er talt op som den skal være, for kontanter - og delingen i kortbetaling og evt andet. Jeg går ud fra, at ikke hele din handel er kortsalg. 

Dertil kommer, at du jo kan ramme gal momsperiode - hvis du har salg i restauranten 31/3 og bøgfører det efter bank den 1 eller 2/4 - og ligeledes kan få galt år ligefrem - og ingen af dele er lovlige

vh John Hannover

6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER 
Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER

Min gratis blog www.johnhannover.com 

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)