Voldgift og kompetente advokater - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Administration & Finansiering

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Jura, kontrakter, lovgivning, ophavsret m.m. "

 

Voldgift og kompetente advokater

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Amino-karma 6.115
Tilmeldt 17. dec 07
Indlæg ialt: 1.435


Skrevet 24-04-2019 kl. 13:27

Hvordan finder vi nogen der er kompetente til at hjælpe os med dette?

Vi er i en kedelig situation hvor vi skal køre en voldgiftssag mod en engelsk kunde, som har uhyggeligt mange flere økonomiske ressourcer end vi, og det lader til at det er deres hovedstrategi at udnytte det.

Vi bygger kundespecifikke maskiner over et projektforløb og de kontraktuelle forhold er hovedsageligt baseret på det europæiske kontraktsæt Orgalime S2012.

Der er foretaget retsvalg (Dansk), men ikke sprogvalg og valg af voldgiftsinstitut. Vi har brug for nogen der ved hvordan man takler noget sådant.

Hvem er gode at henvende os til og hvordan sikrer vi os at sagen kører i Danmark?

Sagen kort:

Leverancen er betydeligt forsinket grundet i en blanding af kundens forhold med forsinket betaling, og emner der ikke følger kontraktspecifikationen, specielle ting vi er blevet bedt om at levere udenfor kontrakt og betaling, forsinkelser og ringe performance fra os undervejs (50% i vore forhold/50% i ting vi efterfølgende er blevet bedt om at lave).

Kunden har 32 dage efter vi på skrift har bedt dem bekræfte testdato (juridisk leveringsdato), og 39 dage, 10 emails og ca. 20 ubesvarede telefonopkald efter de sidst havde svaret på henvendelser, sendt et krav om ophævelse af kontrakten for forsinket leverance. Vi har gennem hele projektforløbet haft ugentlige opfølgningssamtaler, og kunden har ikke på skrift stillet leveringskrav med de frister som kontraktssættet pålægger, og har ikke overholdt det processuelle. 

Vi har afvist ophævelsen og processuelt stillet skriftlige krav til dem som overholder alle frister i kontraktssættet (krav om at tage levering og suspendering af ydelser).

I fredags var sidste tidsfrist til dem overstået, og vi kan sende slut faktura eller annulere kontrakten og stille erstatningskrav op til kontraktens totale størrelse.

Hvordan slipper vi for at "gøre i nælderne" med en advokat der gerne vil have omsætning men ikke ved hvordan man reelt forholder sig?

Amino-karma 5.551
Fra Birkerød
Tilmeldt 29. apr 11
Indlæg ialt: 1.158

Cef
Skrevet 24-04-2019 kl. 15:45

En kunde har for nyligt overstået en tværeuropæisk voldgifts sag med positivt udfald ved brug af Danders & More. Ved de også har kontor i London og  bl.a. specialiserer sig inden for dansk og international jura indenfor kommercielle aftaler mv. Så dem ville jeg umiddelbart anbefale, at tage fat i.

Statsautoriseret revisor - København

Amino-karma 80.606
Tilmeldt 24. jun 07
Indlæg ialt: 14.640
flag Amino Plus Amino Ekspert
Fashion-Seller
Fra Cosmos Co , Customfit.eu
Skrevet 24-04-2019 kl. 22:28

Du skal nok have fat i en advokat ved et af de store advokathuse, som er inde i håndteringen af sådanne sager, herunder at føre voldgiftsager. 

Og ja det koster en bondegård, men det er sku for dyrt at løbe nogen risiko. Hvem det så skal være, det ved jeg ikke, men du må kunne få et uforpligtende samtale/møde med nogle af disse advokater, herunder få deres vurdering inkl estimeret honorar...

Billige designer Solbriller hos Customfit.eu

Tom Ford Solbriller -- Lacoste -- Carrera - Oakley - Chloe mm. Alt er på lager! Leveringstid 1-3 dage til DK.

Naturprodukter fra Cosmos Co. Argan olie - Kaktus olie - Grønt ler mm.

Link til Amino ekspertbloggen, hvor jeg skriver om lidt af hvert...

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :