Nyt site some Facebook, bare hvor man får log ind bonus - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "MLM (Multi-level Marketing, Network Marketing) "

 

Nyt site some Facebook, bare hvor man får log ind bonus

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma -5
Tilmeldt 6. apr 16
Indlæg ialt: 1


Skrevet 06-04-2016 kl. 14:29
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 1 person

hej med jer alle,  jeg vil fortælle jer om en ny mulighed som er kommet. Hvor man kan tjene nogle penge. det er fuldstændig som facebook, det er helt nyt så der sker nye ting hver måned, på nye sprog osv. de er først lige åbnet op for medlemmer nu her..

det er fuldstændig som Facebook, her får man bare penge for at logge ind, lægge op billeder, osv. alt aktivitet man laver på siden bliver omregnet til kr. og det er klart mlm delen i det vil automatisk vokse på samme tid... det er gratis at tilmelde sig, og man kan opbygge kapital til at investere dem yderligere, så det giver større indtjening.

Det blir også muligt at bruge det kapital man opspare på spil, emails, film, video mails, video maker, som vil blive vist på siden når du har lavet din egen video, samt man får et link, og mange flere ting som kommer med tiden.

Det er gratis at tilmelde og begynde at tjene indlognings bonus osv.

Det er også et rigtigt godt værktøj hvis du allerede er i et mlm firma du er glad for, nu kan du tage hele dit netværk, og tilmelde dem her, så du nemt kan holde styr på folk, holde video samtaler, skrive mails til dit netværk og meget mere. + du kommer også at tjene lidt på dit netværk herinde.

som sagt et rigtigt godt stykke værktøj til din forretning. lige meget hvilken forretning du har, om du så har en restaurant, kan du lave en video, som nemt blir spredt ud på nettet.

http://supermip.futurenet.club

mvh michael

http://supermip.futurenet.club

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Alt det andet er venligst sponseret af:

MLM (Multi-level Marketing, Network Marketing)
Besøg vores samarbejdspartnere :