Ketchup-effekten - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "MLM (Multi-level Marketing, Network Marketing) "

 

Ketchup-effekten

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Amino-karma 10.637
Fra Frederikshavn
Tilmeldt 9. aug 05
Indlæg ialt: 2.604


Fra Aurumtrends
Skrevet 20-05-2015 kl. 11:49
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 2 personer

Nu er det her indlæg skrevet i netværkskategorien - for det er her jeg "hører hjemme" - men indlægget er ligeså aktuelt i alle andre sammenhænge, når det handler om iværksætteri.

At starte fra scratch i en hvilken som helst forretning kræver flid, fedt - og ikke snyd - men en vis portion held. I særdeleshed er det at starte sin egen Network Marketing forretning ikke synderligt anderledes end traditionel forretning - bortset fra at du i højere grad kun behøver at "tilsætte dig selv" i miksturen - og ikke investere store summer penge, ansætte folk, tænke på husleje, have lager og en masse andre faktorer som i næsten alle traditionelle forretningsformer.

Men uanset så handler alt om dig - falder tilbage på dig - selvom der har været en udbredt tendens til, at man nærmest kan blive rig henover natten i det øjeblik man starter med en Network Marketing forretning - så er det vigtigt at understrege "kan" og ikke "at det bliver man uden videre" - for det kræver jo man selvfølgelig knokler en vis legemsdel ud af bukserne. At man følger de anvisninger og de systemer der næsten altid er på plads - og testet igen, og igen.

Uheldigvis har rigtig mange en tendens til at opfinde deres egen plan, deres eget system - oftest for at undgå det helt essentielle: at snakke med folk. Igen... og igen... og igen. 

Samtidig er der rigtig mange der følger en på forhånd defineret plan for succes - men enten kører død i det faktum at det kræver hårdt arbejde - eller på vejen mod succes render ind i et hav af forstyrrende elementer. Men det er vigtigt at man hele tiden har målet for øje - og måske endda tænker helt visuelt på en ketchup flaske:

Man hamrer løs på bunden af den ketchup flaske for at få ketchuppen ud. Intet sker. Man hamrer løs. Intet sker - man sætter den fra sig. Det "sjove" er blot, at hamrer man den ekstra gang eller to - så kommer ketchuppen. For fuld tryk. Det samme har jeg set ske utallige gange - og oplevet - at lige pludselig rammer man rigtigt på "ketchupflasken" - og tingene tager fart: Man får måske et samarbejde med nogle virkelig dedikeret folk eller ens netværk ser på mystisk vis "lyset" - enten i bestemte produkter eller som følge af at arbejde i samme retning.

Det korte af det lange - husk på ketchup effekten når tingene er fuldstændig op af bakke.


Lasse Burholt - Skype/ooVoo: lasseburholt - SMS 4236 8252 - Dream big dreams, small dreams have no magic

Amino-karma 2.266
Fra Hobro
Tilmeldt 24. nov 09
Indlæg ialt: 565

Keld_J
Skrevet 23-05-2015 kl. 14:30

Kender det godt Lasse... Sjovt nok så hjælper det ikke alle at skifte flasken ud. De mangler den rigtige måde at banke på. Ketchup flaske banke kursus tilbydes. 

Globale opvarmning + afkast fra 0,8% pr uge. KLIK

Amino-karma 599
Fra Frederiksberg
Tilmeldt 22. maj 15
Indlæg ialt: 154

Alexander Rosenborg
Fra Konkurrencer-magasinet.dk
Skrevet 23-05-2015 kl. 14:34

Fantastisk lille artikel. Det er der mange der kunne lære noget af Smile

Amino-karma 740
Fra Hvidovre
Tilmeldt 19. jan 12
Indlæg ialt: 192

Alexander Rasmussen
Skrevet 23-05-2015 kl. 16:16

Never give up!

Inspiration Web Design - DsignersCorner.com

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)

RSS-feed
 
Alt det andet er venligst sponseret af:

MLM (Multi-level Marketing, Network Marketing)
Besøg vores samarbejdspartnere :