Ketchup-effekten - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "MLM (Multi-level Marketing, Network Marketing) "

 

Ketchup-effekten

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
Amino-karma 10.640
Fra Frederikshavn
Tilmeldt 9. aug 05
Indlæg ialt: 2.604


Fra Aurumtrends
Skrevet 20-05-2015 kl. 11:49
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 2 personer

Nu er det her indlæg skrevet i netværkskategorien - for det er her jeg "hører hjemme" - men indlægget er ligeså aktuelt i alle andre sammenhænge, når det handler om iværksætteri.

At starte fra scratch i en hvilken som helst forretning kræver flid, fedt - og ikke snyd - men en vis portion held. I særdeleshed er det at starte sin egen Network Marketing forretning ikke synderligt anderledes end traditionel forretning - bortset fra at du i højere grad kun behøver at "tilsætte dig selv" i miksturen - og ikke investere store summer penge, ansætte folk, tænke på husleje, have lager og en masse andre faktorer som i næsten alle traditionelle forretningsformer.

Men uanset så handler alt om dig - falder tilbage på dig - selvom der har været en udbredt tendens til, at man nærmest kan blive rig henover natten i det øjeblik man starter med en Network Marketing forretning - så er det vigtigt at understrege "kan" og ikke "at det bliver man uden videre" - for det kræver jo man selvfølgelig knokler en vis legemsdel ud af bukserne. At man følger de anvisninger og de systemer der næsten altid er på plads - og testet igen, og igen.

Uheldigvis har rigtig mange en tendens til at opfinde deres egen plan, deres eget system - oftest for at undgå det helt essentielle: at snakke med folk. Igen... og igen... og igen. 

Samtidig er der rigtig mange der følger en på forhånd defineret plan for succes - men enten kører død i det faktum at det kræver hårdt arbejde - eller på vejen mod succes render ind i et hav af forstyrrende elementer. Men det er vigtigt at man hele tiden har målet for øje - og måske endda tænker helt visuelt på en ketchup flaske:

Man hamrer løs på bunden af den ketchup flaske for at få ketchuppen ud. Intet sker. Man hamrer løs. Intet sker - man sætter den fra sig. Det "sjove" er blot, at hamrer man den ekstra gang eller to - så kommer ketchuppen. For fuld tryk. Det samme har jeg set ske utallige gange - og oplevet - at lige pludselig rammer man rigtigt på "ketchupflasken" - og tingene tager fart: Man får måske et samarbejde med nogle virkelig dedikeret folk eller ens netværk ser på mystisk vis "lyset" - enten i bestemte produkter eller som følge af at arbejde i samme retning.

Det korte af det lange - husk på ketchup effekten når tingene er fuldstændig op af bakke.


Lasse Burholt - Skype/ooVoo: lasseburholt - SMS 4236 8252 - Dream big dreams, small dreams have no magic

Amino-karma 2.255
Fra Hobro
Tilmeldt 24. nov 09
Indlæg ialt: 562

Keld_J
Skrevet 23-05-2015 kl. 14:30

Kender det godt Lasse... Sjovt nok så hjælper det ikke alle at skifte flasken ud. De mangler den rigtige måde at banke på. Ketchup flaske banke kursus tilbydes. 

Amino har sådan et smart mail system, som du kan sende besked med. På den måde kan du komme i kontakt med mig hvis du vil have en uforpligtende præsentation. 

Amino-karma 599
Fra Frederiksberg
Tilmeldt 22. maj 15
Indlæg ialt: 154

Alexander Rosenborg
Fra Konkurrencer-magasinet.dk
Skrevet 23-05-2015 kl. 14:34

Fantastisk lille artikel. Det er der mange der kunne lære noget af Smile

Amino-karma 740
Fra Hvidovre
Tilmeldt 19. jan 12
Indlæg ialt: 192

Alexander Rasmussen
Skrevet 23-05-2015 kl. 16:16

Never give up!

Inspiration Web Design - DsignersCorner.com

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)

RSS-feed
 
Alt det andet er venligst sponseret af:

MLM (Multi-level Marketing, Network Marketing)
Besøg vores samarbejdspartnere :