Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

...og hvad gør vi så nu? www.lampeguru.dk

Side 3 ud af 3 (21 indlæg)
Fra Ringsted
Tilmeldt 15. Nov 06
Indlæg ialt: 297
Fra  Lampeguru.dk Skrevet kl. 07:41
Hvor mange stjerner giver du? :

Overvældende med alle de gode svar! :-)

Jesper Greve:
Vi har været rigtigt tilfredse med Dan-net.dk, de arbejder hårdt for en og har været gode til at lave alle de ændringer jeg har ønsket (og det er ikke så lidt)
De går op i at få tingene gjort til tiden og kommer med alternativer hvis en ændring bliver uforholdsmæssig dyr eller tager længere tid end jeg kan vente..
De er nemme at få fat i pr telefon eller mail - det betyder meget for mig..
Prisen er jeg faktisk lidt usikker på, da den er betalt af flere omgange. Den blev dyrere end først beregnet, men det var kun de mange ting jeg selv ville have ændret som har kostet :-)
Så jeg er super tilfreds, og synes da klart du skal skrive til dem og bede om en pris/høre hvad de kan gøre for dig..

Hensel:
Ja, det er jo altid et godt spørgsmål om man har de rigtige produkter.. Jeg kører siden på relativt få leverandører da jeg ikke mener at vi har besøgende nok til at hive alt for mange små leverandører ind - det koster en stor lagerbinding for et lille (eller intet) salg..
Men klart et godt spørgsmål som jeg forsøger at spørge mig selv om flere gange om året - men som man måske bliver lidt blind på "når man står i det" :-)
Du kan med stor sandsynlighed købe det til ca samme pris i lampebutikker, men jeg vil ikke ligne alle de andre lampe-shops som kører fokus på pris pris pris! Jeg har nogle super priser, men jeg er ikke Wupti.com-minded :-)
Vi har meget af det på lager - ikke alt, men meget - faktisk er vi i år gået fra en 20 fods container til 200kvm lager :-)

mhoegh:
Det jeg lige har skrevet til Hensel over her, er faktisk i relation til det du har skrevet, for man skal jo vide hvem man vil være! Vil man udstråle at være billig eller dyr og findes der en mellemvej?
Det har squ lige sat nogle tanker igang - tak! :-) 
Damn, det er ellers det jeg altid har sagt til folk i mine jobs: Husk hvem du er og hold ved det - kun sådan er du unik! 

Lamper til enhver smag - Nu over 2000 lamper! LampeGuru.dk

Side 3 ud af 3 (21 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere