Hej alle, jeg ved ikke om der er nogle restaurant kyndige her på sitet, men mon ikke:-) Mit spørgsmål lyder helt simpelt, er der nogle der ved hvad avancen på en gennemsnitlig cafe burger menu til 100-120 kr på en normal cafe? Ved jo det er drikkevarene de tjener mest på. Mit spørgsmål bliver stillet fordi jeg undrer mig over at alle de sider der kan overleve ved at sælge restauranterne til 50 %. Downtown, sweetdeal osv. Hvordan kan der blive ved med at dukke sider op der tilbyder dette, og er markedet dødt nu? Mvh, Andreas |
Nu er det utrolig svært, at sige noget generelt, da der er en masse faktorer, som spiller ind... Det er blandt andet leverandør aftaler, råvarer i den færdige burger, tidsforbrug osv.
Men en restaurant skal have en DB på 80% af salgsprisen, før den kan løbe rundt...
Hvem siger at restauranterne overlever via Downtown, Sweetdeal mm? Mon ik det er en billig måde at brande sig på? En annonce vs en oplevelse, hvor de endda kan tjene penge på oplevelsen!
Når du driver et sted med fødevarer, så er den ultimative reklame, at lade folk prøve smage dine produkter. Det kan ingen avisannoner, banners eller radio reklamer slå...