Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hér er problemet med Linkkatalogerne

Side 2 ud af 3 (24 indlæg)
Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16012
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 22:31
Hvor mange stjerner giver du? :

Anders Saugstrup:

Kasper:
Et andet grundlæggende problem er vel også, at det er en stor PageRank-tragt, hvor der løber en masse ud til en masse sites og meget lidt kommer ind i den anden ende (altså til selve hovedsitet). Derved bli'r linkværdien per link nærmest lig nul.

Ja det er sandt, Kasper. På den anden side: Hvis det var et super godt linkkatalog som rankede på 'Fagforeninger', så ville et link derfra til en fagforeningshjemmeside helt sikkert være nyttigt selvom der ikke er meget decideret page rank i linket. Det kan der være noget om. Der er bare så mange affiliate- og MFA-sites på de konkurrenceprægede termer a la fagforeninger, at det bli'r svært at ranke godt uden et fornuftigt linkflow mod hovedsitet.
 
Fra Aalborg
Tilmeldt 17. Dec 10
Indlæg ialt: 378
Skrevet kl. 22:35
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 3 person

Anders Saugstrup:

Torben-dk:

Det ser ud til at I kan blive enige om, at vi her har et super godt linkkatalogBig Smile

http://hestekatalog.dk/

Herre Kristus! No Big Smile

"Vorherre til hest" var måske mere rammende Big Smile

Fra København
Tilmeldt 4. May 11
Indlæg ialt: 236
Skrevet kl. 22:37
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg tror ikke at Linkkatalogerne har en virkning, tværtimod ser google dem som noget dårlig, medmindre linkkatalogen har en god pagerank :) 

Fra Chlorakas
Tilmeldt 9. Jan 06
Indlæg ialt: 2169
Skrevet kl. 22:50
Hvor mange stjerner giver du? :

Bo Lauenborg :
tak for dit indlæg, jeg er på mange måder enig, men jeg vil dog alligevel tillade mig at stille spørgsmålstegn ved om det nu også er rigtigt at linkkataloger er så dårlige i forhold til at skabe god linkjuice og deraf give bedre placeringer i Google indeks m.fl. Jeg er selvfølgelig helt enig i selve den manglende brugsværdi af dem som søgekataloger - der er de færreste noget værd :-)

Min holdning er er linkkatalogernes værdi i fohold til at skabe bedre placeringer i Google er dalende eller tæt på nul. Jeg tror ikke at værdien er nul endnu. Men jeg tror at det kommer for de fleste katalogers vedkommende, hvis de ikke strammer op på brugsværdien.

Bo Lauenborg :

Linkkataloger har så længe jeg kan huske fået verbale øretøver fra SEO folk inkl. mig selv. Alligevel så er min oplevelse i mit daglige arbejde med SEO og herunder analyse af højt placerede sider, at de godt placerede sider (inkl. mine egne) meget ofte er tilmeldt en lang række linkkataloger (ofte med pagerank 2-3 stykker) og egentligt ret sjældent har mange kvalitative links som jo ellers er doktrinen inden for SEO. Dermed ikke sagt at kvalitetslinks og links fra sociale medier m.fl. ikke er vigtige og har værdi, for selvfølgelig er de vigtige har stor værdi, men.

Alligevel skorter det ikke på gode eksempler og jeg vil ikke nævne nogle konkrete eksempler her i tråden, men når man kigger på højt placerede sider på fx keyword "Søgemaskineoptimering" så har nogle af de bedst placerede her, virkelig mange "dårlige" danske og .com inbound links og ofte meget meget få kvalitetslinks, ja ofte, slet ingen. Derudover har de ofte oprettet en ikke uanselig mænge blogs og skin sites af meget tvivlsom karakter og meget lidt relevans i forhold til det som de linker til, altså i de her tilfælde "Søgemaskineoptimering" også noget der afviger fra SEO doktrinen at links har størst værdi når de kommer fra kontekstuelt relevante sider.

Du har helt ret, men det hænger hænger sammen med to ting:

Dels at den danske del af nettet er sådan et lille hjørne, hvor man kan slippe afsted med at ranke på de mest utrolige ting uden nogen seriøs indsats linkbuildingmæssigt. Tænk på at den engelsksprogede del af nettet er ca. 300 gange større end den danske. Så hvis du har haft held til at kæmpe dig til en førsteplads på dansk, så svarer det egentlig til at du på engelsk havde kæmpet dig op i top 300.

Og dels er lige præcis søgeordet, søgemaskineoptimering, et godt eksempel på et sted hvor der sagtens kunne tænkes at gemme sig noget skjult linkværdi - fx via 301-redirects af opsnappede gamle domæner til hjemmesiderne osv.

Men jo, det er utroligt hvad der kan lade sig gøre på dansk selv i 2011. En grund er nok også at linkankertekster stadig tildeles en eller anden vægt. Mon ikke det er en ting der snart justeres ned i algoritmen også?

Bo Lauenborg :
Jeg ser en klar sammenhæng mellem antal inbound links og placering i Google og andre, og altså i denne sammenhæng, hovedsagligt inbound links fra low ranked link blogs og linkkataloger som i følge Google doktrinen skulle trække ned og have meget lidt værdi.

Lige den teori om at links skulle kunne trække ned (under nogenlunde normale forhold), er jeg ikke tilhænger af. Som så mange har sagt det før, er det for farligt et våben at tildele konkurrenterne, hvis det var rigtigt. :)

Bo Lauenborg :

Så mit indspark til debatten omkring linkkataloger er, at desværre ser det ud til at Google og Googles Panda algoritme ikke har fået bugt med den del af kriterierne der håndterer placeringer i Google søge index. Jeg ser som sagt i mit daglige arbejde mange eksempler på at antal links, uanset kvalitet, er proportionelt med en god placering i Google.

Hvad siger du og I andre - hvad er Jeres oplevelse?

Ja, jeg er helt enig. Man kan endnu ranke via dårlige links. Men det er en stakket frist, tror jeg. Og linkkatalogerne får smæk et efter et af Google, hvis de ikke opper sig hurtigt, tror jeg også.

Bo Lauenborg :
Jeg har tit fulgt debatten omkring god og dårlig linkbuilding og tit haft lyst til at komme med et indspark med udgangspunkt i mine konkrete erfaringer og her kom det så :-)

Det er super at du sparker ind! Den her tråd begynder at blive ret god at blive klog på! 

Mvh Anders Saugstrup

Nordic Key Account Manager hos Partner-Ads.com
Medstifter af Marketers.dk, det danske Affiliate Marketing Forum.  Og ejer af Saugstrup.org, redaktionel linkbuilding. 

Fra DK- Struer
Tilmeldt 26. Dec 06
Indlæg ialt: 2830
Fra  Ifindu.dk Skrevet kl. 22:53
Hvor mange stjerner giver du? :

Anders Saugstrup:

Så hvis jeg skulle bygge et linkkatalog i dagens Danmark med Google kiggende over skulderen, ville jeg starte med én kategori ad gangen, og jeg ville selv finde alle relevante links til den kategori og tjekke at links virkede osv. Når den kategori var så færdig, at jeg ville henvise min egen onkel til den, ville jeg bevæge mig videre til den næste kategori. Og så videre.

Hvis du vil gå hele vejen og være helt sikker på at Google og de besøgende altid vil elske og respektere dit nye katalog, så tilføj mere information. Var det fx ikke relevant at have alle fagforeningernes adresser med også. Og telefonnumre og email-adresser? Og hvad med et link til deres profiler på twitter eller facebook og et link til deres placering på Google Maps? Den slags ting er guld værd for de besøgende.

Jeg har ikke selv et linkkatalog, men jeg tør godt garantere dig at opskriften virker, for jeg bruger den selv på niche-websites, og deres niche-kataloger ranker højt og flot og langtidsholdbart på de dyre kategori-søgeord.

Et godt indlæg.. som ligefrem giver mig lyst til at lave et link-katalog med din opskrift og se effekten af det, men jeg må vist hellere bruge kræfterne på de ting jeg allerede har puttet i gryden.

Få hjælp til at det tekniske omkring Web og Grafisk -  https://icode.dk

Fra Chlorakas
Tilmeldt 9. Jan 06
Indlæg ialt: 2169
Skrevet kl. 10:56
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg læste lige det glimrende interview om Adsense indtjening her: http://www.antphilosophy.com/tjente-4-cifre/

Og der nævner Morten et linkkatalog for flytteforretninger, som klarer sig godt.

Jeg ved ikke om det er hans, men jeg googlede lige flyttefirmaer: http://www.google.dk/search?pws=0&hl=da&q=flyttefirmaer

og dette fremragende lille katalog lå faktisk nummer 1(!) på Google: http://www.flyttefirma-oversigt.dk/

Se, det er præcis sådan det skal gøres! 

Selvfølgelig kunne kataloges gøres endnu bedre med lidt ekstra informationer - fx emailadresser til firmaerne, men det er i småtingsafdelingen. Grundlæggende er kataloget godt og nyttigt for de besøgende. Det er der fremtid i.

Mvh Anders Saugstrup

Nordic Key Account Manager hos Partner-Ads.com
Medstifter af Marketers.dk, det danske Affiliate Marketing Forum.  Og ejer af Saugstrup.org, redaktionel linkbuilding. 

Tilmeldt 1. Jun 09
Indlæg ialt: 117
Skrevet kl. 14:30
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra København S
Tilmeldt 1. Feb 06
Indlæg ialt: 3518
Fra  Arcomus ivs Kim Tetzlaff ApS Skrevet kl. 14:41
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Søren:

Hvor bliver pengene tjent på  http://www.flyttefirma-oversigt.dk/ ???

Kan ikke se nogen indtægtskilde på hjemmesiden.

Normalt vil man som udgangspunkt ikke skabe en hjemmeside med indtægtskilde, men derimod skabe en god hjemmeside som på et tidspunkt skal have en god indtægtskilde. Det vil være en god strategi for stort set alle som vil noget med sin hjemmeside hvad enten det er et linkkatalog eller affiliate hjemmeside.

Skab den gode side først og skab så indtægterne bagefter.

MVH Kim

Hastighedsekspert og programmør Kim Tetzlaff.
Hastighedsoptimering, Hurtigere hjemmeside, Udvikling af hjemmesider, Teknisk SEO og meget mere
Redirect - Den ultimative guide

Tilmeldt 1. Jun 09
Indlæg ialt: 117
Skrevet kl. 21:59
Hvor mange stjerner giver du? :

Okay Kim men hvad er det så indtægtskilden der skal komme på sigt.

Hvad skal sådan en hjemmeside gøre, for at tjene penge, når der er besøgende nok.

Som jeg kan forstå, findes der kun 3 ting som kan få en hjemmeside til at tjene penge, et produkt, eller andres produkter, eller service betaling for et eller andet.

Tilmeldt 23. May 11
Indlæg ialt: 702
Fra  Hunderacer Skrevet kl. 22:07
Hvor mange stjerner giver du? :

Søren:

Okay Kim men hvad er det så indtægtskilden der skal komme på sigt.

Hvad skal sådan en hjemmeside gøre, for at tjene penge, når der er besøgende nok.

Som jeg kan forstå, findes der kun 3 ting som kan få en hjemmeside til at tjene penge, et produkt, eller andres produkter, eller service betaling for et eller andet.

En ting kunne være Google Adsense - placeret rigtigt, med de rigtige indstillinger (farve, størrelse osv.) på den side der, og med et fornuftigt antal besøgende, så kan den tjene nogle gode penge.

Med Venlig Hilsen
Morten

Hunderacer - 550 forskellige hunderacer

Side 2 ud af 3 (24 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere