Advisoryboard søges til eksport møbelvirksomhed

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Fra Esbjerg
Tilmeldt 16. Apr 07
Indlæg ialt: 282
JesperMoeller Fra  J. Møller Skrevet 03-08-2011 kl. 09:20
Hvor mange stjerner giver du? :

Oprettelse af advisoryboard til WEGO Funiture

WEGO Funiture er et kommende dansk møbelprojekt, hvor idégrundlaget vil bestå i at få udviklet møbeldesign i Danmark med produktion i Østen. Vi ønsker at skabe et trendy og specielt møbeldesign, som kan formes til et anerkendt møbelbrand inden for low-price markedet.

Idégrundlaget er således tiltænkt at skulle give den almene forbruger ret til et smart og trendy møbeldesign til low-price. Kort sagt er WEGOs mission at udvikle sig som et designbrand til den almene forbruger - en sammensmeltning af IKEA og IDE-Møbler i overordnet perspektiv.

WEGO vil primært tage udgangspunkt i stoledesign, hvor et smart og trendy stoledesign skal udvikles i Danmark – derefter outsources til produktion i Østen eller andet lavlønsland. Desuden vil WEGO også udvikle sig til et møbelbrand, der designer andre møbeltyper inden for den overordnede strategi. Vi vil dog først skabe et fundament i stole, for derefter at udvikle selskabet yderligere.

WEGO skal udvikles som skadinavisk design til low-price, hvor også en gennemgribende kvalitet skal være kendetegnet. Selskabet er desuden primært eksporttænkende, hvor lande som Skandinavien, Tyskland, England, Kina, Australien og Rusland vil være stærke eksportmarkeder. WEGO ønsker dog til start at fokusere på det tyske marked, hvorefter det er planlagt at ekspandere til andre lande. 

WEGO ønsker i den forbindelse at oprette et advisoryboard, som skal understøtte den daglige ledelse i udviklingen og forretningsgangen. Vi skal bruge et kreativt panel, der kan bistå konstruktivt i udviklingen fra en idé til et færdigt og salgsbart koncept og forretning.

Advisoryboardet skal bestå af 4-7 personer udover ledelsen selv, hvor den primære opgave er at give ledelsen sparring på WEGOs fremtidige forretning og desuden forholde sig proaktivt og analyserende til fremtidige dispositioner.

Boardet skal samles således, at der skabes en stærk kompetencefelt omkring bl.a. internationalt salg og markedsføring, økonomi, produktion og produktionsprocesser i Østen, herunder udvikling, strategi og investering og derudfra være rådgivende i forbindelse med alt fra udarbejdelse af en stærk forretningsplan og investeringsprofil, der kan skabe kapitalrejsning til produktionen og salget. Advisoryboardet vil derefter udvikles til en professionel bestyrelse, hvor din profil vil få mere professionel karakter.

Advisoryboardet bør indeholde følgende personsammensætning – én person kan sagtens håndtere flere roller: 

  • 1 person med faglig indsigt i branchen
  • 1 person med økonomisk og strategisk indsigt i international forretningsudvikling
  • 1 person med salgsorienteret erfaring i internationalt salg
  • 1 person med markedsorienteret tilgang (kommunikation/markedsføring)
  • 1 person med indblik i produktion og produktionsprocesser i Østen (Kina eller ??)
  • 1 person med indblik i kapitalrejsning og kendskab til investorer til projektet.
  • 1 person med en profil, ledelsen kan spejle sig i (forbillede eller lignende). Hvilket vil sige, at personen gerne skulle være en direktør med mangeårig erfaring.

 Advisoryboardet tiltænkes at mødes 4 – 6 gange årligt i Esbjerg.

Da der i den lange opstarts- og udviklingsperiode ikke vil være hverken omsætning eller likvider i selskabet, da gør ledelsen opmærksom på, at advisoryboardet oprettes i form af vederlagsfri rådgivning, hvor det enkelte medlem af boardet skal se sin mulighed i at være med til at udvikle et stærkt produkt for senere at få tilbudt en bestyrelsesplads. Dog vil alle omkostninger til kørsel og forplejning i forbindelse med møder afholdes af Holdingsselskabet for det kommende driftsselskab.

Har du en profil, der er interessant for denne virksomhed, og har du lyst til at være med til at udvikle et kommende eksporteventyr, så hører vi gerne fra dig. Det vigtigste er, at du før har været ude at gøre det hårde arbejde, at du har en stærk erfaring i enkelte eller flere af ovenstående profilgrupper. Samtidigt skal du med stærkt arrangement og viljestyrke indgå med din viden på professionel vis, selvom du ikke modtager betaling for det. Du er analyserende, har forretningssans og går ikke altid kun den nemmeste vej.   

Er det noget for dig, så modtager vi meget gerne din ansøgning i form af en beskrivelse af din profil, dine evner og et CV. Vi vil, såfremt vi modtager flere kvalificerede ansøgninger, besætte boardet ud fra de kompetencer, vi ser bedst i det kommende selskab.

Spørgsmål og ansøgning kan sendes til jm@jmoeller.com

 Med venlig hilsen

Jesper Møller

Fra Esbjerg
Tilmeldt 16. Apr 07
Indlæg ialt: 282
JesperMoeller Fra  J. Møller Skrevet 06-09-2011 kl. 13:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,

Vi har opnået de ønskede kandidatansøgere, hvorfor fremadrettet ansøgninger ikke længere tages i betragtning.

Tak for det.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Netværk og Ledelse er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere