Goddag
Er der nogen der kan sige mig hvor meget man skal budgettere til vareforbrug og lønning i en restauration? |
256,50
..?? det blev jeg ikke klogere af.
|
Du har også glemt at læse dit eget spørgsmål...man kan da ikke svare på så diffust et spørgsmål uden yderlige forklaring eller tal.
|
Jeg tror Remy DK er i sin lidt sarkastiske lune. Det er meget svært at komme med noget konkret udfra det du skriver. Men en dækningsgrad på et sted mellem 60 og 80 er normalen. /Søren
|
Tak for svar. Jeg kan godt se at spørgsmålet er dumt formuleret!
Jeg mener naturligvis hvor mange procent af en omsætningen man budgetterer til lønninger og vareforbrug.
/Thomas |
Et sted mellem 20 - 30% til vareforbrug og lønomkostninger på 25-35% www.horesta.dk er brancheorganisationen inden for hotel og restauration. De kan helt sikkert hjælpe dig med spørgsmål omkring restaurationsbranchen. Væksthuset, www.startvaekst.dk, har udarbejdet en nem tilgængelig oversigt over opstart af restaurant. Den er kort, men stiller mange gode spørgsmål og har oplysninger omkring lovgivning, skat, nøgletal etc. http://www.59550055.dk/media/13272/00003-Restaurat.pdf Håber den kan være behjælpelig |