Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

MLM er så meget mere!

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 28. Mar 05
Indlæg ialt: 410
Skrevet kl. 14:54
Hvor mange stjerner giver du? :
Jeg vil bare gøre opmærksom på, at MLM ikke kun bliver brugt i de virksomheder man normalt sætter i forbindelse med MLM.
Der er mange store og kendte virksomheder der bruger "Multi Level Marketing" eller "Network Marketing" i f.eks. deres sælger- og distributørnetværk. Jeg læste engang, at bl.a. TOYOTA i Europa bruger det.

Jeg synes MLM giver retfærdighed i virksomheder, ligesom et fast skatteprocent gør mellem folket.

Et lille eksempel
Jeg starter en bolsjevirksomhed. Jeg laver meget gode bolsjer, men kan overhovedet ikke finde ud af at sælge dem. Jeg finder en smaddergod sælger. Efter en tid, er min virksomhed vokset meget, og jeg får brug for en sælger mere. Selvfølgelig får jeg den første sælger at sætte den nye ind i tingene, fordi han ved faktisk meget mere om det, end mig.
I dette tilfælde er det mest retfærdigt, at sælger 1. får f.eks. 2% af sælger 2.''s omsætning oveni sin løn. Og hvis sælger 1. så stoppede med at arbejde en dag, så ville han fortsat få 2% af den andens omsætning.

I dette tilfælde var det faktisk sælger 1. der havde en stor del af æren af, at virksomheden voksede sig stor, og derfor er der mest retfærdigt at han får noget for sit hårde arbejde.

MLM gør den virkning på sælgere, at de ikke har noget imod at hjælpe andre med at tjene penge, og det kan kun være godt for en virksomhed.

Problemet med de virksomheder vi normalt sætter i forbindelse med MLM er, at kunden ved at det er en MLM virksomhed og det påvirker kunden dårligt.

Jeg kan bedst li'' MLM når det overhovedet ikke påvirker kunden, og det kan lade sig gøre.

Det som jeg ellers ville med dette indlæg, var at starte en lille debat om MLM i rigtige virksomheder, hvor kunden ikke påvirkes af det. Ved i måske om virksomheder der bruger det, eller har i gode idéer til hvordan man kunne bruge det?


Mvh
Tilmeldt 1. Apr 05
Indlæg ialt: 38
Skrevet kl. 19:00
Hvor mange stjerner giver du? :

kanon indllæg. Det er noget vi kan bruge i en iværsætterdebat. MLM konceptet fejler sådan set ikke noget og jeg er sikker på at der er mange virksomheder derude der kunne nyde godt at det hvis bare rygtet var bedre. Jeg kender desværre ikke selv nogen eksempler men vil helt sikkert følge denne debat tæt.


ville blot give min ros til dig.

 

 
Tilmeldt 6. Apr 05
Indlæg ialt: 8
Skrevet kl. 21:11
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Niklái (Polsk?)


 

Jeg synes dit indlæg belyser MLM-princippet på en mere positiv måde end hvad der eller normalt er tilfældet.

 

Til gengæld faldt jeg lidt af sporet, da du nævnte "rigtige" virksomheder? Mener du decideret synlige virksomheder i gadebilledet, som f.eks 7elleven eller...?

 

Jeg kan godt se, hvad du mener, når du siger du godt kan lide MLM princippet, så længe det ikke påvirker kunden. I mit tilfælde (i Nu Skin Enterprise) behøver jeg ikke nødvendigvis kun at sætte nye forhandlere/distributører igang, de faste forbrugere er naturligvis de vigtigste, for at det kan løbe rundt.

 

Når jeg, som distributør, handler produkter i firmaet via mit eget distributørnummer, så handler jeg til engrospris. Dvs ca. 30% under prisen, der ellers står vist på deres side www.nuskin.com (Danmark)

Mine kunder handler ligeledes til den engrospris som jeg selv.

Så i stedet for at kunden kommer ind i butikken på Sydhavns Plads direkte fra gaden, og handler til detailpris, så er det meget billigere for dem når de har købt deres kunde/distributørnummer. Så er de en slags medlem af firmaet, og har nogle fordele derigennem.

 

Det synes jeg ihvertfald er et sympatisk træk

 

Venlig hilsen Mia
Tilmeldt 28. Mar 05
Indlæg ialt: 410
Skrevet kl. 21:55
Hvor mange stjerner giver du? :
Mange tak for ros i to

Niklái er ikke polsk, men færøsk

Mia, du må undskylde det der med "rigtige" virksomheder. Nu Skin er selvølgelig en lige så rigtig virksomhed som alle andre. Et af de ting jeg mente var, at kunden skal føle, at han/hun snakker med selve virksomheden når han/hun snakker med en sælger, og virksomheden kan stå inde for sælgeren.
Denne effekt opnår man ikke hos de typiske MLM virksomheder, fordi de under ingen omstændigheder har kontrol over hvem der sælger deres varer.

Ellers ser det ud til, at du har det der skal til for at tjene penge med MLM held og lykke.


Mvh
Tilmeldt 25. Apr 05
Indlæg ialt: 4
Skrevet kl. 14:05
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej!Tack för de goda inläggen och den positiva andan. Jag syns att det är som en vän till mig sa, vetskapen om MLM är stor idag, men kunskapen är det icke (på engelska för sikerhets skull: many people know of MLM today, but not that many have good knowledge about MLM).


Jag syns att MLM är ett av framtidens starkaste sätt för mänsker att bygga en framtid och ett meget rättvist system.


 


Hilsningar,


Markus
Tilmeldt 13. Aug 05
Indlæg ialt: 214
Skrevet kl. 14:14
Hvor mange stjerner giver du? :

Der er masser af traditionelle virksomheder, der sælger eller ønsker at sælge deres varer gennem NM fx Coca Cola i Australien.

Jeg ved at rigtig mange virksomheder puster fx Amway i nakken for at få lov til at udbyde og sælge deres produkter gennem Amway''s paraply-organisation...!?
Tilmeldt 29. Aug 05
Indlæg ialt: 418
Skrevet kl. 09:03
Hvor mange stjerner giver du? :
Hvis jeg ikke tager meget fejl har både Tele2 og Nokia en Network Marketing division.
Side 1 ud af 1 (7 indlæg)