Jeg er igang med at starte en mindre vin import op, og jeg er lidt i tvil om hvordan jeg går til den.
- Jeg har en restaurant med alkoholbevilling, kan jeg benytte restaurantens CVR nr. ifb. med import, med andre ord : kræves der andre tilladelser end den alkoholbevilling der er tilknyttet CVR nummeret?
- hvis jeg opretter en enkeltmands virksomhed og registrerer den som fødevare importør, er der andet jeg skal være opmærksom på når jeg begynder at importere vin fra EU land?
Så som jeg forstår det behøver jeg ikke meget andet at oprette enkeltmandsfirma som fødevare import. Så længe omsætning er under 50.000 / år, skal punktafgift indberettes lejlighedsvis.
Så er jeg mere eller mindre set-to-go med ovennænte set up?
Du skal mig bekendt i alle fald registreres for punkt afgift og pant fra start - men hvorfor ikke høre myndighedern
vh John Hannoverr
Afhængig af omfang kan lejlighedsvis registrering for vinafgiften være muligt. Og pant er der ikke på vinflasker. Men du tænker måske på flaskeafgiften? Der er der en bundgrænse inden registrering bliver pligtigt.
Du skal mig bekendt i alle fald registreres for punkt afgift og pant fra start - men hvorfor ikke høre myndighedern
vh John Hannoverr
Afhængig af omfang kan lejlighedsvis registrering for vinafgiften være muligt. Og pant er der ikke på vinflasker. Men du tænker måske på flaskeafgiften? Der er der en bundgrænse inden registrering bliver pligtigt.
ja jeg tænkte på flaskeafgiften - men kan ikke tal for bundgrænse, - og heller ikke om man kan slippe for forhåndsregistrering for punktafgift - så derfor ville jeg høre myndighederne - hvis ikke nogen her kan de ting og er stensikre på dem
vh John H
6 stærke Ivæksætterbøger - e-bøger/paperbacks - letlæste I LINK HER Intro til regnskab - og Fradrag - e-bøger letlæste I LINK HER