Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Feedback på min webshop

Side 1 ud af 1 (10 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 29. Jun 20
Indlæg ialt: 5
Mp96 Skrevet 29-06-2020 kl. 11:29
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Amino.
Jeg startede webshoppen Moutawn.com i januar, og har haft en smule salg, men slet ikke nok til at det kan give profit.

Jeg syntes jeg har gjort hvad jeg kan, men har ikke beskæftiget mig med webshops før og tænker derfor der er noget jeg må have overset.
Jeg ønsker konstruktiv feedback, og høre meget gerne på hvad i syntes der kan ændres eller forbedres.

Til dem der ønsker lidt info, kommer det her.

- Jeg har i skrivende stund haft 8.000 sessioner på min side. 85 har lagt i indkøbskurv, 52 er nået til betaling, og 21 har rent faktisk købt. (det er jeg ikke helt tilfreds med)
- Jeg bruger Shopify
- Jeg betaler firmaet webvækst for at lave automatiske annoncer for mig på Facebook. (de har endnu ikke resulteret i salg)
- Jeg betaler firmaet Geniewords for at stå for mit google annoncering. (de har resulteret i 4 salg)

Jeg håber i vil hjælpe! På forhånd tak
Fra Viborg
Tilmeldt 27. Jan 16
Indlæg ialt: 292
pbille Skrevet 29-06-2020 kl. 16:42
Hvor mange stjerner giver du? :

Det kunne jo være produkterne?
Det ligner Wish-kineserprodukter a la 50-100 kr i indkøb (imiteret), solgt til 300-400 kr.
Når mærkerne hedder "No name", "SalingYang" osv. så skaber det ikke troværdighed omkring så dyrt et produkt.
Enten må du have nogen mærkevarer, som er kvalitet, eller også må du skabe troværdighed omkring de brands du sælger, dvs. lave nogen indholdssider der fortæller om brandet. Jeg har kun kunne finde information om et enkelt brand "SuperMode" og der står de ligger på en postbox i Dubai.

www.elitenet.dk | IT-løsninger | Udvikling | Open-Source | Ledelse

Tilmeldt 29. Jun 20
Indlæg ialt: 5
Mp96 Skrevet 29-06-2020 kl. 17:17
Hvor mange stjerner giver du? :
Mange tak for feedback. Det er en svær branche at komme ind i, da ingen mærke brands vil arbejde sammen med en forretning der ikke har nogle mærke brands i forvejen. Jeg arbejder dog stærkt på sagen.
Måske det ville give mere mening slet ikke at have brand navn på til man fik lidt mere kendte mærker :)
Fra Viborg
Tilmeldt 27. Jan 16
Indlæg ialt: 292
pbille Skrevet 29-06-2020 kl. 17:24
Hvor mange stjerner giver du? :

Nej det ville jeg sige ville være værre. Prøv med et link på brandet på produktsiden og lad det link gå til en informationsside om brandet. Der kan man opbygge troværdighed ved at fortælle om brandet. Du har jo også Bianco, som er stort i Danmark. En landingpage til det brand ville være godt.
Husk også at når man ikke kender brandet, så er størrelser også lidt et problem, fordi de kan variere fra brand til brand.. Det har growingfeet løst ved at måle indersiden af skoen og skrive hvor mange cm det er.  Prøv at checke deres produktsider ud, hvor man kan se inderstørrelsen. https://www.growingfeet.dk/shop/skechers-baxtux-sneaker-163137p.html

www.elitenet.dk | IT-løsninger | Udvikling | Open-Source | Ledelse

Tilmeldt 5. Mar 20
Indlæg ialt: 75
Blomse Skrevet 29-06-2020 kl. 21:22
Hvor mange stjerner giver du? :

Den side skal konverteringsoptimeres.

Tilmeldt 29. Jun 20
Indlæg ialt: 5
Mp96 Skrevet 30-06-2020 kl. 12:05
Hvor mange stjerner giver du? :
Har du en nærmere beskrivelse eller råd til det? :)
Tilmeldt 5. Mar 20
Indlæg ialt: 75
Blomse Skrevet 30-06-2020 kl. 17:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Der skal laves en del. Der skal tilføjes langt flere CTA's. Jeres anmeldelser/social proof er i bunden af siden, men bør være lige under overskriften. Derudover, tilføj et ansigtsbillede ud for hver anmeldelse. Overskriften på siden fanger ikke folk når de kommer ind på siden. Ligeså snart man åbner siden skal du fange kundens opmærksomhed som gør at han/hun vil læse videre på siden. Det gør man ikke bare med et firmanavn. Call to action under overskriften som leder folk videre ind i dine produkter. Snak om hvad kunden får ud af det, i stedet for hvad i tilbyder. En klar value proposition. Fjern din vi er her for dig og skriv hvad kunden egentlig får i stedet. Tilføj til kurv knap på produkterne på forsiden, siden skal mobiloptimeres osv osv. Dette er bare forsiden. Der er meget at arbejde med på siden. Overvej at betale dig fra det, hvis du ikke selv er ekspert i det. En fordobling i din konverteringsprocent er penge sparet.

Tilmeldt 29. Jun 20
Indlæg ialt: 5
Mp96 Skrevet 30-06-2020 kl. 17:32
Hvor mange stjerner giver du? :
Kæmpe tak for din feedback! Det var meget konkret, og lige det jeg søgte :)
Jeg vil give mig i kast med at se om jeg kan forbedre noget af det selv, eller om det måske bedre kan betale sig at få andre til det :)
Tilmeldt 20. Dec 15
Indlæg ialt: 7
mik0612 Skrevet 03-07-2020 kl. 12:18
Hvor mange stjerner giver du? :

For at sige det lige ud, så er det en meget vanskelig branche du har valgt. Jeg tror du har brug for et eller flere produkter der får dig til at være noget specielt, og som ingen andre har. På den måde kan du få brugere til siden som leder efter et specifikt produkt. Det kunne f.eks måske være en ide blot at specialisere dig i Sandaler.

Jeg synes også det Theme du har valgt ikke er det mest velegnede til denne type produkter(undskyld, det er ikke for at virke grov). Men, jeg synes du har brug for et Theme der udstråler lidt mere elegance og eksklusivitet.

Som det er blevet nævnt tidligere, kan dine sociale medier med fordel vises mere tydeligt på siden også, det giver lidt mere tillid til sitet. Du kan måske lave noget FB annoncering som f.eks en konkurrence for at få mere trafik eller samle e-mails til nyheds/salgsbreve mv.

For at få mere trafik kan du også registrere dig hos Pricerunner + TrustPilot. Begge har gratis løsninger, men mht Pricerunner har de en pay-per-click model, så en kunde kan gå direkte til din butik.

Slutteligt, og det er ikke for at sælge :), men jeg vil mene at dine tekster på siden også kan forbedres lidt. Jeg kan hjælpe både med det og Shopify, hvis du er interesseret, og jeg tager ikke voldsomt meget i honorar. (Men, det her feedback var som sagt ikke for at sælge, men for at give lidt inspiration :-)

Held og lykke

Tilmeldt 29. Jun 20
Indlæg ialt: 5
Mp96 Skrevet 03-07-2020 kl. 12:31
Hvor mange stjerner giver du? :
Tusind tak for feedback. Det vil jeg tage til mig og se om jeg kan arbejde lidt på at forbedre.
Jeg kan godt se hvad du mener med at specialisere sig i et produkt, men da sandaler er en sæsonvare, tænker jeg ikke at det er det nemmeste at bygge en forretning kun på det. Men jeg forstår hvad du mener.

Endnu en gang, tak for feedback :)
Side 1 ud af 1 (10 indlæg)
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af:
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere