Betalingsmåde for Google Adwords gennem bureau

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 6. Jul 18
Indlæg ialt: 37
Oscar S. Skrevet 14-01-2020 kl. 23:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej alle

Jeg har gået med tanken om at "outsource" mit Google Adwords, og derved få et bureau til at klare det i stedet for mig. Dog ville jeg gerne inden jeg begynder at indgå aftaler med et bureau, hører om jeres erfaringer.

Hvordan betales der for udført Adwords hos et bureau? Altså, er det for nået resultater, månedlig "abonnement" eller noget helt andet. Hvad kan man ligeledes forvente at det kommer til at koste?

Fra Vanløse
Tilmeldt 12. Apr 16
Indlæg ialt: 166
Ulrik Kristiansen Fra  WordPress-værkstedet Skrevet 15-01-2020 kl. 07:36
Hvor mange stjerner giver du? :

Bureauer har meget forskellige priser og betingelser. Hvis jeg var dig ville jeg acceptere at betale et flat fee + ekstra for opnåelse af aftalte resultater. Det virker som den mest fair løsning for alle parter. Undgå abonnement, med mindre det som sagt er knyttet til en aftale om resultater. 

Fra Nørre Aaby
Tilmeldt 19. Dec 09
Indlæg ialt: 153
Dennis S. L. Jørgensen Skrevet 15-01-2020 kl. 08:22
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 4.0 stjerner givet af 1 person

Det er meget forskelligt, da der er mange løsningsmuligheder. De steder jeg kender til, har alle kørt på timebasis med en fast timeløn, og så et budget til Google Ads ved siden af, som de så forvalter.

Du skal finde den model som passer dig. Nogle tilbyder no cure no pay, nogle tilbyder timebases, nogle tilbyder procentdel af omsætning (provision) mens andre kører noget helt andet.

Hvis jeg var dig ville jeg tage et møde med et par firmaer som tilbyder det du ønsker, og se dem an om kemien og deres løsningsforslag passer. Derefter vælger du dem du er mest til - eller tager en runde møder mere. Firmaer er der nok af, og det er svært at finde de rigtige. Der er ingen beskyttede titler, så alle er "eksperter".

Det vigtigste for dig er at det er din konto det køres på, så du altid har ejerskabet og kontrollen, samt at dit budget betales af dig direkte til Google. Samtidig er der krav om at du hver måned som minimum får en rapport om antal visninger, antal klik og økonomisk forbrug jf. Google selv.

Mvh Dennis S. L. Jørgensen - Organic Search Specialist hos S360 - samt passioneret bruger af online marketing, sociale medier, WordPress og musik.

Tilmeldt 6. Jul 18
Indlæg ialt: 37
Oscar S. Skrevet 15-01-2020 kl. 13:51
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Ulrik og Dennis

Mange tak for jeres brugbare kommentarer, det gav et anderledes perspektiv. :-)

Side 1 ud af 1 (4 indlæg)
E-handel, Internet & Online marketing er venligst sponseret af: