Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Flytning af domænenavn til nyt site

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 3. Sep 19
Indlæg ialt: 4
Fra  Fokus Grafik Skrevet kl. 13:55
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej!

Vi har udviklet en ny wordpress hjemmeside for en kunde på et .dk domæne. Kunden har i forvejen det gamle site på et .com domæne, der pt. er hostet hos en anden udbyder.

Nu skal vi så have flyttet .com domænet over til den nye udbyder, og sørge for at det peger på den nye side der er lavet - men uden at vi mister den SEO ranking siden har i forvejen på .com domænet.

Spørgsmålet er om vi er nødt til at flytte .com domænet til den nye udbyder, og derefter flytte hele sitet over til .com - eller om vi kan nøjes med at pege .com domænet på .dk siden efter flytningen? Eller skal det gribes an på en helt anden måde?

På forhånd mange tak. :-)

Mvh. Ian
Fra Billund
Tilmeldt 28. Nov 13
Indlæg ialt: 29
Fra  Unik-Web Skrevet kl. 14:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Ian,

Du behøver ikke at flytte .com domæne da du kan ændre dns der peger på din nye server. Men som sagt er det ikke helt smart både at den mister lidt i load tiden da den skal køre igennem .com' udbyder og til at pege på den anden server, samtidigt er det mere overbliks svært at håndtere. Jeg ville anbefale at flytter alt samme sted og hvis din nye hjemmeside er godt SEO opdtateret skulle du ikke miste i dit ranking.

Mvh.

Zlatan Smajic

Tilmeldt 3. Sep 19
Indlæg ialt: 4
Fra  Fokus Grafik Skrevet kl. 14:27
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Zlatan,

Tak for hurtigt svar :-)

Planen er også at vi flytter .com domænet til den nye webhost (Unoeuro).

Vil det så sige det er nok at pege .com domænet på siden der ligger på .dk domænet når det er flyttet, og så mister man ikke noget SEO?

Jeg var bekymret for om det forvirrede google når der bliver lavet en DNS pegning til et andet domæne end det der er registreret. Al SEO er jo opbygget fra det gamle .com site, og det nye site ligger jo egentlig på et .dk domæne, som der så bliver peget på fra det oprindelige .com domæne. :-)

Mvh.
Ian
Fra Billund
Tilmeldt 28. Nov 13
Indlæg ialt: 29
Fra  Unik-Web Skrevet kl. 14:54
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Ian,

Hvis du peger hjemmesiden til .dk hjemmesiden så kan du risikere at du mister Google ranking fordi jeg går ud fra at din .dk hjemmeside er på dansk og .com er på engelsk. Dvs. at alt tekst står på dansk så når man søger normalt på engelsk ville ikke findes på google, samtidigt skal din dk side være ligeså godt optimeret med metadata og tekst som den engelske. Google kigger på alt, performance, tekster, indhold og popularit samt et bestemte søgte ord osv.

Tilmeldt 3. Sep 19
Indlæg ialt: 4
Fra  Fokus Grafik Skrevet kl. 15:33
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej igen,

Siden der ligger på .dk domænet er på engelsk, da vi blot har brugt .dk domænet midlertidigt mens vi udviklede siden. Nu hvor den er færdig skal vi have den nye side til at virke med .com domænenavnet.

Jeg tror det smarteste for os er at bestille en flytning af .com domænet, og bede om at det åbner indholdet af public_html mappen på det nye webhotel (hvor det nye site ligger). Når flytningen er sket ændrer vi wordpress sitet til at bruge .com i stedet for.

Tak for hjælpen. :-)

Mvh. Ian
Fra Kbh
Tilmeldt 9. Sep 19
Indlæg ialt: 72
Fra  Miklagard Skrevet kl. 11:02
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Ian

Med forbehold for alt - og uden at jeg skal lyde som en sælge - så skal du virkelig passe på når du ønsker at flytte et domæne, særlig hvis du driver en eller anden form for forretning online der er afhængig af den trafik/ranking du generere online. Hvis du ikke helt ved hvad du laver kan det have en stor betydning for både trafikken, men nok i højere grad, din indeksering og ranking online.

Du kan finde en masse guide online om redirect og håndtering af disse, men du skal have SEO delen med indover. Og nej, no-body can on the top of their heads sige gør A, B, C.... Det afhængig af dit setup, opsætning, permalink, linkstruktur m.m.

Vi har tidligere oplevet det her med kunder som også tænkte det lige var "et flueben der skulle hakkes af i Cloudflare og så er vi all done..." som skulle vise sig at have store følger på SEO-siden. Rom brændte ned på en dag, men blev ikke bygget på en dag-prædiken-ish kan du vel nok godt høre :)


Hilsen
Udvikler og lokal SEO konsulent
Tobias fra Miklagárd SEO

miklagard.dk

MIKLAGÁRD ╳ miklagard.dk 

Lokal SEO bureau

Tilmeldt 3. Sep 19
Indlæg ialt: 4
Fra  Fokus Grafik Skrevet kl. 13:49
Hvor mange stjerner giver du? :
Hej Tobias,

Det tror jeg du har fuldstændig ret i. Der er jo mange faktorer der spiller end på en god SEO, så vi gør også hvad vi kan for at sikre en succesfuld flytning af domænet i dette tilfælde, så det har mindst muligt impact. Tak for dine indspark! :-)

Mvh. IanSide 1 ud af 1 (7 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere