Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Nystartet hjemmeside

Side 1 ud af 1 (8 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 11. Nov 17
Indlæg ialt: 1
pialablue Skrevet 11-11-2017 kl. 15:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej med jer
Måske er der nogen der kan hjælpe! Jeg har forstand på mennesker men er helt grøn på det med hjemmeside. Vi har lige fået lavet vores hjemmeside færdig og mangler nogen der kan kigge på den (andre end familie og venner der er søde og dejlige til at fortælle at den er fin). Er der nogen der vil gå ind på den og give en mening? Er der noget du savner eller kunne undre dig over? Vi er et lille nystartet terapifællesskab www.samtalerummet.life
Venligst Pia

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 13. Jun 16
Indlæg ialt: 1132
Kasper Friis Skrevet 12-11-2017 kl. 11:31
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Pia.

Her er en liste over de forbedringer, jeg vil foreslå dig at kigge på:

  • Jeres website er ikke responsivt. Derfor er det ikke rart at betjene på mobiltelefoner og tablets.
  • I har en Facebook-widget øverst til højre. Den virker lidt malplaceret - her er typisk en call to action-knap: Det kunne fx være "Kontakt os." 
  • Hvor vil du have, jeg skal hen? Skal jeg kontakte dig? Ringe til dig? Læse mere? Slå en vejrmølle? Som besøgende vil jeg guides - og jeg vil have små ledetråde, der guider mig et sted hen.
  • Din linkstruktur er ikke glimrende - jeres "Om os"-side hedder: http://samtalerummet.life/index.html - den burde hedde www.samtalerummet.life/om-os

Flere ting, som skal ordnres, hvis du spørger mig. Og defor vil jeg anbefale jer at få kontakt til én, der har styr på udvikling af hjemmesider. Hvis ikke du føler, du har økonomien til det, så køb et tema, som er responsitvt. Jeg kan ikke lige afkode, hvor jeres hjemmeside er udviklet henne, men jeg kan anbefale jeg at vende blikket mod Wordpress og et dertilhørende tema. 

Skal du bruge ekstern viden, er min telefon åben: 26 71 00 78. Og du kan fange mig på kasperfriis@friisonline.dk

Læs mere her: https://friisonline.dk/hjemmeside

Fra Odense
Tilmeldt 19. Jan 12
Indlæg ialt: 859
Kim Hansen Fra  ithansen.dk Skrevet 12-11-2017 kl. 12:42
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra Odense
Tilmeldt 19. Jan 12
Indlæg ialt: 859
Kim Hansen Fra  ithansen.dk Skrevet 12-11-2017 kl. 12:51
Hvor mange stjerner giver du? :

pialablue:
Vi har lige fået lavet vores hjemmeside færdig

Må sige den er langt fra færdig. Der er en masse mangler.

Hele jeres hjemmeside findes både med og uden www. Det er duplicate content. Så det skal helt sikkert rettes til.

Alle jeres titler skal være unikke, og ikke som de er nu, hvor der står, Om Os, Priser, Kontakt osv. Der skal i finde nogle af de søgeord, fraser i gerne vil findes på (der findes mange forskellige værktøjer/ tjenester til dette). Og så skal der formes titler ud fra dette.

Det samme gælder jeres meta beskrivelser. De skal også formes så folk får lyst til at klikke på jeres link. Og ikke som nu, hvor der slet ikke står noget!

Og så skal der en H1 overskrift på alle jeres sider. Og lige nu står der "SamtaleRummet" på alle jeres side som H1 overskrift. Og det ses også som duplicate content af google.

I kan hente dette værktøj, og bruge den gratis version som fint giver et indblik i nogle af de ting i skal rette:
https://www.screamingfrog.co.uk/seo-spider/

Tilmeldt 21. Sep 17
Indlæg ialt: 20
Rytter Fra  Intrace Skrevet 12-11-2017 kl. 23:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Pia

Masser af gode tips fra de andre herinde, men tror det i vil kunne gavne allermest af lige nu er at se hvordan jeres konkurrenter gør det. I kan i princippet også få masser af inspiration fra andre informations sider, men selve jeres struktur på hjemmeside burde i nok få tænkt mere igennem.

Det handler meget om at navigere jeres brugere rundt på hjemmesiden, som er det Kasper kommer ind på. Jeg vil nok anbefale at i får et bureau med ind over, da det er en investering som hurtigt betaler sig selv ind.

Fra Varde
Tilmeldt 9. Jan 06
Indlæg ialt: 1679
LinkCentralen.dk Fra  LinkCentralen.dk Skrevet 13-11-2017 kl. 00:27
Hvor mange stjerner giver du? :

 Linkportalen med de gode links - Et godt sted at starte

Tilmeldt 26. Sep 16
Indlæg ialt: 98
Nicklas Skrevet 13-11-2017 kl. 09:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Pia,

Der er desværre en del ting at tage fat i. Det nemmeste for jer, ville være at købe et tema i Wordpress, og så bruge en uge på at rette det til - så det passer jeres hjemmeside. Der er oftest tænkt på, hvad en hjemmeside skal indeholde. Og vigtigst af alt, så bliver den responsive - så den passer på telefon.

Hvis I VIL gøre det selv, er der et par ting I skal have set på. Jeg har lige, meget hurtigt, lavet et billede der viser hvordan i kan få jeres side til at se lidt mere indbydende ud - men samtidigt har en mulighed for at gøre det ud fra jeres nuværende skabelon.

https://imgur.com/a/Np3tG 

- Vælg et mere indbydende og sigende billede på forsiden

- Sæt mere fokus på det i gerne vil have de besøgende til at gøre. Jeg har valgt i mit eksempel, at sætte fokus på, at de skal kontakte jer.

- Lidt mere brug af farven gul, som i bruger i menuen. Farven skaber lidt mere varme på siden, uden det bliver en farveladefabrik.

Fra Ballerup
Tilmeldt 6. Jun 08
Indlæg ialt: 16477
Mikael christiansen Fra  Poledanser underholdning danser Skrevet 13-11-2017 kl. 09:28
Hvor mange stjerner giver du? :

prøv køre jeres hjemmeside igennem dette her seo tool det har selv givet mig rigtigt mange gode råd https://analyzeme.dk/seo-vaerktoej 

jeres url er meget lidt søgevenlige http://samtalerummet.life/Terapi/Mere%20om%20terapi.html

jeg vil anbefale som det nemmest løsning vil jeg mene er et cms system der selv klare mange af jeres problemer , da meget lidt på siden er lavet og mange fejl på siden at den nemmest løsning er at vælge et cms system såsom wordpress der klare de fleste fejl selv eller der bare skal et plug in til 

poledancer.dk klik bestil shows altid god priser og lange shows

Side 1 ud af 1 (8 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere