Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvordan generere jeg flere links til en webshop?

Side 1 ud af 2 (11 indlæg)
Fra København
Tilmeldt 30. May 17
Indlæg ialt: 7
Fra  Tech Til Alle Skrevet kl. 17:32
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej kløgtige brugere på Amino :)

Jeg har et par spørgsmål angående linkbuilding omkring webshops. Jeg har arbejdet med linkbuilding en lille smule med landing pages og blogs, men aldrig med webshops, og når jeg søger efter lidt fif, er det primært basseret på linkbuilding i forhold til L pages og blogs.

Jeg skal arbejde en smule på denne side, https://bischoff-living.dk/, og vil gerne blive lidt klogere på hvordan jeg kan forbedre dens linkprofil, der er ret svag.

Da jeg arbejdede med linkbuilding arbejdede jeg bl.a. med outreaching via fx infografikker og videoer, competetive linkbuilding og gæste-post.

Men når jeg søger på konkurrenternes links på Ahrefs, så ser jeg ingen outreaching eller compet. Linkbuilding teknikker. Gæste post er der brugt lidt af. Deres primære kilde til links kommer dog fra magasiner/aviser og blogindlæg (skrevet af bloggeren selv, og ikke et gæste indlæg).

Fx linksne fra et magasin som Femina http://www.femina.dk/bolig/boligshopping/de-fedeste-plaider-lige-nu#billede-20654-5. Hvordan er de genereret? Helt naturligt på grund af et stærkt/kendt brand, betalte links, eller noget andet?

Hvad med en typisk blog post som denne fra en blog http://onemore.bloggersdelight.dk/2014/12/, der indeholder en masse links? Er de også helt naturligt genereret, kunne det være affiliate links, betalte links eller noget andet?

Det kan selvfølgelig også variere, men hvad er der umiddelbart størst sandsynlighed for det er?

Kan det betale sig at starte som udbyder af affiliate links?

Ydermere, vil det stadig give meningen at finde ”nemme” links. Fx indsende links til directories, kommentere på fora, skrive artikler til artikeldatabaser selvom konkurrenterne umiddelbart gør meget lidt brug af det.

Håber nogle venlige sjæle, kan give mig nogen svar :)

Mvh
Anders 

Fra Ølstykke
Tilmeldt 28. Jul 11
Indlæg ialt: 479
Fra  Move2 - Danmark Skrevet kl. 18:06
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Nu har jeg overhovedet ikke set din side..

Du skal først have siden optimeret. Der skal være en masse unik tekst som beskriver varerne. Gerne mere end 300 ord. Det skal være informativ tekst og ikke bare noget fis, for at det fylder meget.

Sælger du cykler, skal du lave en overskrift hvor cykel indgår, og metatekster der matcher. Se mere på Google om metabeskrivelser m.m.

Siden skal loade hurtigt og der må ikke være ens tekster på flere varer. 

Links skal komme fra en blandet landhandel, som man siger.
Noget fra stærke sider som Pricerunner, Minecookies, og E-Mærket.

Andre links fra forum og både som Follow og NoFollow. MyPressWire f.eks.

Få links fra folk der ser din side.

Brug Google+, Google Business og Facebook, Youtube osv.

Find selv flere muligheder. Kommenter på sider der omhandler hvad din side drejer sig om og få links fra dine leverandører

Alt er vigtigt, men gør det over tid. Købte links er ingenting værd. Det gælder også aviser.

Linkbuilding er nem så længe du overholder Googles regler, men man løber tør for muligheder lige pludselig. Det er her at bureauer kan hjælpe dig. Men bed altid om dokumentation for hvad de kan og sørg samtidig for at få det skriftligt, at den dag du ikke vil bruge dem mere, så beholder du dine links. Nogle bureauer sletter dem.

Links tager tid. Nogle kun få dage før Google ser dem og andre op mod et halvt år eller helt år.

Link directories er ved at være outdated. Danske Links er de eneste jeg lige kan komme i tanke om,

Husk også De Gule Sider, Kraks osv.

// Lars

Tilmeldt 8. Feb 12
Indlæg ialt: 1071
Skrevet kl. 00:57
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 1 person

Prøv at søge på kunsten at røve en bank...

Fra Havdrup
Tilmeldt 8. Aug 08
Indlæg ialt: 1305
Fra  Blücher Media Skrevet kl. 01:04
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Anders

Links fra leverandører og samarbejdspartnere er altid godt at starte med. Du kan også sagtens lave nogle af de "nemme links" som du henviser til, for at få lidt spredning på din linkprofil - men det er som altid godt at bygge ovenpå med mere relevante links. Mange SEO-folk vil påstå at der ingen værdi er at hente i private blognetværk. Men køber du hos den rigtige udbyder, kan der sagtens være fin værdi at hente her, hvis den person som står bag ved hvad han laver.

Ellers kan du jo altid overveje at kigge lidt på linkprofilen på andre danske webshops, som du kan se arbejder med SEO. Tit er der gode linkmuligheder at hente her, også selvom at brancherne er forskellige. Eksempelvis kan man tilmelde sig tjenester såsom miljoevenlig-pakning.dk (gratis), ingenco2.dk (betalt) osv.

Når det er sagt, er der en del basale on-page ting som der skal kigges på, før du skal brænde alt dit krudt af på linkbuilding. Eksempelvis er sider såsom denne indekseret af google: https://bischoff-living.dk/customer/account/login/referer/aHR0cHM6Ly9iaXNjaG9mZi1saXZpbmcuZGsvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2dhbGxlcnkvaWQvNzYyLz9fX19TSUQ9VQ,,/

Bh. Emil

Fra Holstebro
Tilmeldt 17. May 16
Indlæg ialt: 27
Skrevet kl. 11:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Anders

Med hensyn til links på femina og bloggersdelight, så er det med 99% sikkerhed betalte indlæg og links. Og jeg ved at links hos de store sider som fx Femina er dyre, jeg vil skyde på at prisen starter 10.000 kr. for sådan nogle indlæg med links. Hvorvidt det er pengene værd kan jeg ikke svare på.

Indlæg hos bloggere tilknyttet bloggersdelight, starter måske ved 1000 kr. pr. indlæg, alt efter hvor populær bloggen er.

Mvh Martin

Hos havehandel.dk finder du alt til dit næste haveprojekt. Køb bigbags og meget mere til haven.

Fra København
Tilmeldt 30. May 17
Indlæg ialt: 7
Fra  Tech Til Alle Skrevet kl. 12:31
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak for feedbacken til alle.

#Emil

Når du skriver, der er del "basale on-page ting, der skal kigges på", hvad hentyder du helt præcist til. Hvis det er mangler på selve siden, fx. linket, hvad skal så forbedres?

Mvh
Anders

Fra Tilst
Tilmeldt 4. Jan 15
Indlæg ialt: 228
Skrevet kl. 11:41
Hvor mange stjerner giver du? :

Du kan oprette links i link-kataloger - det er gratis. Men der er ofte lang ventetid på, at blive oprettet i de forskellige linkkataloger. Så du skal i gang med, at søge på de forskellige links-kataloger.

Du kan få dig et gratis backlink her på min hjemmeside: https://findenwebshop.dk/

Du kan også oprette nogle produkter på min hjemmeside: https://bidsii.dk/

Begge dele er gratis.

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2171
Fra  Tekstfokus Skrevet kl. 21:08
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg har skrevet en lille e-guide, der giver dig en intro til linkbuilding + idéer til et par links at starte på. Men selvfølgelig: Dit website skal også være optimeret onpage, du skal have unikke tekster af en vis længde, og de skal selvfølgelig optimeres til Google. 

Når det er klaret, så vil jeg stærkt anbefale dig at overveje en blog på din shop + selvfølgelig gode links.

Blogging kan - hvis du gør det rigtigt - hæve din shop på Google. 

Snup e-bog der:

E-guide om linkbuilding.

Fra Aalborg
Tilmeldt 3. May 08
Indlæg ialt: 1512
Fra  Blogtrend.dk Lepong.dk Skrevet kl. 21:53
Hvor mange stjerner giver du? :

Et link fra eksempelvis Femina, men også andre større magasiner, behøver ikke at koste en krone - snakker af erfaring. Det handler lige så meget om held, og journalistens kendskab til din side. Du kan pludselig være heldig, at en journalist finder din shop, og i en artikel laver en henvisning eller omtale. Du kan også prøve at kontakte en af deres journalister, som har lavet artikler om lignende varer, som findes i din shop, og høre om mulighederne. Der findes adskillige tilgangsvinkler til at opnå sådanne henvisninger. Vores var blot rent held fordi journalisten fandt shoppen :)

Held og lykke med projektet.

Lepong.dk - Find belysning og billige lamper samt møbler og boligindretning til attraktive priser.

Fra København
Tilmeldt 30. May 17
Indlæg ialt: 7
Fra  Tech Til Alle Skrevet kl. 14:03
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Allan

Tak for svaret

Jeg kunne godt tænke mig at vide, om du har nogen erfaring med inkorporering af en blog inden for denne branche? Jeg ser stort set aldrig nogen, der bruger det, og har derfor været i tvivl om det er værd at bruge ressourcer på?

Mvh
Anders

Side 1 ud af 2 (11 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere