Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Feedback på webshop

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 24. Mar 17
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 00:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej alle,

Jeg søger ganske enkelt generel feedback på min webshop www.thehairlust.com - kom gerne med forslag til ændringer på alle punkter. Der er 2-3 flere produkter på vej og lander om ca. 30 dages tid.

Næste skridt er at få hjemmesiden på flere sprog, hvilket kræver at jeg rykker fra Wix til andetsteds, hvilket nok bliver Shopify. Råd og tips søges gerne hertil.

Derudover har vi lavet salgsmateriale til frisørsaloner og helsebutikker, som vi ønsker at sælge til. Hvis i har nogle gode råd til, hvordan vi sælger varen og får produktet ind i butikkerne, så slå endelig til.

Fra Aarhus C
Tilmeldt 22. Mar 17
Indlæg ialt: 25
Fra  Profigo ApS Skrevet kl. 13:44
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej

Først og fremmest - Fed side!

Jeg har en kommentar ift SEO. Det er en god idé at angive den øverste overskrift med Header-1 tag, der indeholder det søgeord der er allervigtigst ift den specifikke side. Herunder er det vigtigt at have mindst 2 Header-2 tags med dertilhørende tekst under. Her er det vigtigt ikke at bruge det søgeord for meget i overskriften, så Google ikke ser det som spam.

Det irriterer mig en smule, at når der i toppen står "tilmeld dig vores nyhedsbrev", at man så ikke kan trykke på det.

Det ville være en god idé at lave dit logo i vector-grafik. Dermed bliver det ikke pixeleret.

Når du skal vælge nyt shop-system, så har jeg ikke erfaring med Shopify, men har hørt en masse godt om det. Jeg har selv erfaring med open-source systemer, hvor du har mulighed for at få lige de funktioner du vil have - om du enten skal tilkøbe dem eller selv få dem programmeret. Shopify er et hosted system, hvor du kun kan bruge de udvidelser de selv har udviklet, og på den måde kan du måske også hurtigt blive begrænset.

Det var lige et par tanker fra mig. Håber du kan bruge dem.

Mvh

Anders

Profigo.dk

Fra Frederiksberg
Tilmeldt 15. Jul 13
Indlæg ialt: 688
Fra  www.sedia.dk Skrevet kl. 14:12
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,

Førstehåndsindtrykket er rigtig fint. Men så snart jeg har surfet lidt rundt på siden, så bliver jeg bl.a. irriteret over hvordan siden loader, hvilket naturligvis vil være anderledes når du kommer over til Shopify (godt!)

Men overordnet set synes jeg siden er fin. Der skal bare lægges noget fokus i at optimere bl.a. alle billeder, så de er i en god og stærk opløsning. Gerne med noget personlighed ind over.

Det er fedt at se der er styr på "Call to Action" knapper på produktsiden, selvom det ikke er særlig nødvendigt for et differentieret produkt.

Glæd dig til at flytte over i Shopify. Det er et super godt system, som jeg arbejder med hver dag. Tidligere i år blev jeg officielt godkendt som Shopfiy Expert. I dag sidder jeg i tæt kontakt med 2 experter fra deres hovedkontor i USA, som rådgiver og vejleder mig med bl.a de nyeste trends.

Vh. Kasper
SEDIA.DK

Tilmeldt 8. May 07
Indlæg ialt: 4467
Fra  Remy Skrevet kl. 14:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg synes den ser rigtig fin ud. Der er valgt en god template til denne side. 

Tilmeldt 27. Mar 17
Indlæg ialt: 9
Fra  www.escortify.dk Skrevet kl. 20:20
Hvor mange stjerner giver du? :

Rigtig flot side! Sørg for at skrive en masse tekster og lav en masse undersider så google får øje på dig (SEO)

Fra Aarhus C
Tilmeldt 14. Mar 14
Indlæg ialt: 2152
Fra  Erhvervshjemmesider.dk ApS Skrevet kl. 11:05
Hvor mange stjerner giver du? :

Rsp123:


Næste skridt er at få hjemmesiden på flere sprog, hvilket kræver at jeg rykker fra Wix til andetsteds, hvilket nok bliver Shopify. Råd og tips søges gerne hertil.

Jeg vil slå på tromme for WooCommerce / WordPreess. Her kan du med fordel benytte det meget benyttede WPML (multisprogsplugin). Endvidere er WordPress generelt er super godt CMS at benytte. Vi benytter udelukkende WordPress / WooCommerce til vores mange webshop-kunder. 

Hvis du har lyst til at høre mere omkring mulighederne heri, så smid mig endelig en e-mail på simon@erhvervshjemmesider.dk. Samtidig er du meget velkommen til at læse mere omkring vores webshop-løsning på www.erhvervshjemmesider.dk/webshop :-) 

Tilmeldt 20. Mar 23
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 15:24
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 2 person

https://scandinavianbiolabs.dk/

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)