Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Styring af bestilling, produktion, pakning og levering

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 28. Nov 16
Indlæg ialt: 1
Skrevet kl. 21:48
Hvor mange stjerner giver du? :

Min datter har begivet sig ud i at etablere brødproduktion i Buenos Aires, hvor hun bor.
Det er et stort projekt med en startkapital på $300.000, hvor der skal bages brød til restauranter, hoteller, kantiner i Buenos Aires og på sigt i hele Sydamerika.

Lige nu leder hun efter erfaringer og styringsredskaber til at kunne levere frisk brød hver dag og stadig sove godt.
Virksomheden vil altså ikke have færdig brød på lager. Kunderne bestiller online, der produceres det bestilte, der pakkes og leveres.
Hvordan styres dette mest effektivt?

Med Danmarks store fødevareproduktion og købernes mulighed for at se hvor alting kommer fra, vil jeg forvente at de fornødne kompetancer og erfaringer er til stede i Danmark.

Kan nogen kaste lys over dette?

Fra København
Tilmeldt 28. Nov 16
Indlæg ialt: 87
Fra  PrimoFinans Skrevet kl. 07:30
Hvor mange stjerner giver du? :

Et projekt som har en kapitalUSD 300.000, bør ikke fundere sin logistik på baggrund af indlæg på et online-debatforum langt fra, hvor hun befinder sig.

Man vil normalt gå til en regional udbyder af ERP-systemer og betale hvad det koster, at få konfigureret den rette logistik og organisation. Alternativt går man til virksomheder som som Deloitte, PwC, KPMG eller lignende, som har netværk og knowhow. Det er højt specialiseret og meget dyr viden, du efterspørger. Og det kan koste dyrt at vælge et forkert setup.

Men udover det, så er svaret på dit spørgsmål enkelt: 

Det styres bedst med en skræddersyet kundeportal og ERP-system, en effektiv forsyningskæde, den rigtige interne organisatoriske indretning etc.

Held og lykke med bageriet.

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)