Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er et ERP system?

Hvor mange stjerner giver du? :

Hvad er et ERP system?

Et ERP-system (Enterprise Resource Planning) er samlingen af administrationssystemer i en virksomhed. Det kan være virksomhedens funktioner, såsom salg, indkøb eller ordrebehandlinger. Få et real-time billede af hele dit flow i din virksomhed fra, når du får en ny ordrer ind i dit system til, at du med det samme kan se en opdatering fra dit lagerstatus. Dermed vil du hurtigt kunne se om det er nødvendigt for dig, at bestille nye varer hjem eller om du med det samme kan håndterer orden, der er kommet ind i dit system. 

Betegnelsen ERP-systemer blev først almindelig omkring 1999, før blev tilsvarende systemer enten kaldt regnskabs- eller økonomisystemer. Det der kendetegner skiftet fra regnskabs-/økonomisystemer var at alle virksomhedens grundlæggende administrationssystemer så som finanskontoplan, ordrestyring, debitor-/kreditorrstyring og lagerstyring, nu var integreret. Tidligere var det ikke unormalt at have de enkelte systemer som enkeltstående systemer med separate databaser.

Der findes mange gode ERP-systemer på det danske marked. Ikke alle er lige egnede til små iværksættervirksomheder da prisen for både software og implementeringer hurtigt kan løbe op i flere hundrede tusinde kr.

Se hvordan du vælger et ERP system her "Hvilket ERP system skal jeg vælge?"


Annonce

Manger du et overskueligt regnskabprogram? Så er Meneto løsningen, Meneto er nemlig det eneste regnskabsprogram, hvor du slipper helt for at bogføre selv. Opret nemt fakturaer til dine kunder og send dine kvitteringer via den smarte app - så klarer Meneto automatisk hele dit regnskab for dig, inkl. momsindberetning og årsregnskab!

 

Hvor mange stjerner giver du? :