Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

SEO Hjælp!

Side 2 ud af 3 (26 indlæg)
Fra Ølstykke
Tilmeldt 5. Feb 14
Indlæg ialt: 123
Fra  DevsSolution - Hjemmeside-designer Skrevet kl. 23:02
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Victor

Der er mange muligheder, men personligt ville jeg aldrig vælge et SEO firma som binder dig.

Jeg kender selv flere firmaer, som ikke har behov for at binde kunderne. En tommelfinger regel, de fleste af firmaerne der binder folk vedr. SEO, udfører ikke deres arbejde godt nok.

Kontakt mig gerne hvis du har brug for rådgivning.

Fra Aalborg
Tilmeldt 4. Jan 15
Indlæg ialt: 62
Fra  Henrik Ørsnes Ure og Smykker Skrevet kl. 09:30
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 3 person

Hej Anders fra SEO-Gruppen

Så får I måske råd til en plus-profil, nu der fiskes kunder med links og kontaktoplysninger i stort set hver eneste tråd, om noget der bare lugter lidt af SEO eller webudvikling Wink

Fra Odense
Tilmeldt 6. Mar 15
Indlæg ialt: 55
Skrevet kl. 10:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Kære Peter.

Tak for dit svar. Vi kommenterer på tråde, hvori der efterspørges råd, vejledning eller services som vi kan være behjælpelige med.  Jeg ønsker dig en god dag.

Mvh.

Anders Christensen

Store kompetencer & erfaringer med bl.a SEO, AdWords, Google Shopping & online marketing. Få et uforpligtende tilbud - SEO Gruppen

Fra Aalborg
Tilmeldt 4. Jan 15
Indlæg ialt: 62
Fra  Henrik Ørsnes Ure og Smykker Skrevet kl. 10:30
Hvor mange stjerner giver du? :
Fra Aarhus
Tilmeldt 31. Aug 05
Indlæg ialt: 169
Fra  Microsys Skrevet kl. 16:27
Hvor mange stjerner giver du? :

Kender overhovedet ikke firmaet MEN:

Helt generelt kan siges at mange af dem som binder på måneds/årsbasis ofte ejer et netværk af sider, hvor de så placerer ens links. (Evt. en masse domæner der er registreret under forskellige navne.)

Problemet KAN så være, at du mister de links igen når du stopper med at betale. (Men tror det ret forskelligt.) Jeg udbyder også SEO, men har har pt. kun et lille netværk af domæner (alt relativt, har sådan set 30 men kun fåtal er i brug) så min tilgang ville værre on-page SEO og så mixet link building (bedste link kataloger, forum, blog kommentarer, prøve komme i avis, finde små idrætsforeninger at sponsere osv.) 

Men altså når det er sagt, afhængig af nichen så kan du sagtens stå i dine konkurrenter har købt en masse links på danske "spam" blogs eller links "til leje", som gør det svært ikke at overveje ty til mere aggressive metoder.

Uanset hvad du vælger - så ville jeg kræve se eksempler på de links de bygger. Er det fx bare forum kommentarer, så er det næppe nok til at rykke hvis konkurrencen er hård, men det kan være nok hvis den ikke er. For 4000kr måned får du også en del Adwords eller en del penge til at financiere din egen tid på købe et par domæner, bygge links selv, være på sociale medier osv. (Og du ejer det så tilgengæld)

Prøv vores nye produkt TechSEO360.com for Windows og Mac - og se vores teknisk SEO med TechSEO360 video på YouTube

Fra Aarhus
Tilmeldt 3. Jul 07
Indlæg ialt: 1987
Fra  MagentoXperten.dk Winkwink.dk Skrevet kl. 16:33
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg synes egentlig det lyder meget fornuftigt men kan du evt. begrænse dig til 6 måneder så du kan se hvordan det går her i resten af 2015?

Ejer af Winkwink & Magentoxperten. 

Fra København S
Tilmeldt 20. Aug 14
Indlæg ialt: 90
Fra  Nem-Ejendomsmægler.dk Skrevet kl. 17:03
Hvor mange stjerner giver du? :

Findes der ikke nogle gode SEO firmaer som tilbyder "no cure no pay"?

Sådan man fx. først betaler for deres arbejde når man bliver nr. 3. på Google.dk

4.000 kr. pr. måned for at komme på side 1 på Google har ikke den store værdi i dag.

Fx. De 3 første pladser går til Adwords.

Derefter kommer der 3 plader i indekset.

Derefter kommer der 7 pladser til Google Business.

Derefter 7 pladser igen i indekset. Disse 7 pladser har stort set ingen værdi.

Hvilket er klart, når man tænker på der mindst er 13 pladser over.

Derfor giver det intet værdi at SEO firmaer lover en placering på side 1 på Google.

Jeg vil mene at man som minimum skal op i top 3.

Tilmeldt 16. Sep 09
Indlæg ialt: 2209
Fra  Tekstfokus Skrevet kl. 21:14
Hvor mange stjerner giver du? :

På baggrund af dit spørgsmål er det umuligt at svare på, om det er pengene værd. Jeg anbefaler altid, at man sætter sig ind i basic SEO, før man begynder bruge penge, for ellers kan man ikke vurdere, om det er pengene værd.

Derudover ville jeg forlange: månedlig rapportering af, hvad der er lavet, og hvilke resultater det har medført; at oprettede links bliver liggende, når kontrakten ophører, så du reelt kun er bundet i den aftalte periode. Du skal ikke binde dig for et beløb, du ikke kan betale, hvis det ikke medfører det forventede ekstra salg; der kan jo være mange ting "galt" med en hjemmeside eller webshop, der forhindrer salg, selv hvis den ligger side 1 nummer 1 på alle nøgleord. Så gennemgå hjemmeside/shop, før du går i gang.

Tekstforfatter, korrekturlæser, cand.mag., specialist i Emotionelle Kundetyper

Få en rådgivning for 0 kroner her.

Fra Aarhus
Tilmeldt 19. Aug 11
Indlæg ialt: 6
Fra  Cosina ApS Skrevet kl. 11:01
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

Hej Victor,

Du har fået en del råd fra folk her i tråden, og jeg har et par kommentarer, som måske kan bidrage til at du tager den rette beslutning angående SEO.

  1. 4.000 kr. er som udgangspunkt ikke voldsomt meget, og bestemt ikke usædvanligt. Det afhænger jo fuldstændigt af dine behov. Ligger du allerede fornuftigt placeret, grundet et godt fundament? Ja så har du nok brug for hjælp til at skaffe nogle kvalitetslinks (ikke linkkataloger eller forumlinks), med henblik på at rykke frem blandt de meget konkurrenceprægede placeringer og søgeord. Hvis du allerede har en fornuftig linkprofil, kan det være, at det er nok med at få lavet en teknisk analyse, og få rettet op på eventuelle fejl. Dette er betydeligt billigere end at skaffe kvalitetslinks. Hvis du starter helt fra bunden af, vil jeg foreslå at du starter ud, med at lave noget on page optimering (titles, headings, tekster, interne links, etc.). Dette vil jeg skyde på, at du selv kan klare, og spare de 4K. Helt generelt, hvis du har en nogenlunde forståelse for SEO, og du er god til at gå i dialog med dine kunder og andre interessenter på sociale medier osv., så kan du klare det rimelig godt selv. Det SEO-tekniske foreslår jeg dog, at du outsourcer (til mindre end 4.000 kr. om måneden).
  2. Angående bindingsperioder vil jeg foreslå dig, at du finder en udbyder, der holder på sine kunder, fordi de laver et godt stykke arbejde, ikke fordi de har en bindingsperiode. Der er stor forskel på hvordan SEO-bureauer / SEO-konsulenter arbejder, så hvis du ikke er bekendt med deres procedurer og SEO-filosofi, er det rart at kunne komme ud af aftalen, hvis der kommer nogle overaskelser.
  3. ”No cure, no pay” er blevet nævnt her i tråden, og som udgangspunkt vil jeg ikke anbefale at du vælger denne løsning, med mindre du har virkelig godt styr på det. Konceptet er i hvert fald ikke godt, hvis aftalen går ud på at der skal opnås et vis antal nummer 1 placeringer eller lignende. Med denne løsning har bureauet/konsulenten, nemlig fokus på det kortsigtede, i stedet for det der rent faktisk giver værdi på lang sigt. En nummer 1 placering på et søgeord med 1.000 månedlige søgninger giver måske en masse trafik, hvilket lyder som en succes. Men, en SEO-konsulent der fokuserer på ROI i stedet for søgeord, vil forsøge at skabe trafik, der også konverterer (reel værdi). Få derfor din konsulent til at rapportere på den direkte værdi, der bliver skabt.
  4. AdWords er også blevet nævnt i tråden, og ja, det kunne sagtens give mening at bruge de 4.000 kr. på adwords i stedet, og så selv lave lidt SEO ved siden af.

Held og lykke med det hele. 

Fra København S
Tilmeldt 20. Aug 14
Indlæg ialt: 90
Fra  Nem-Ejendomsmægler.dk Skrevet kl. 11:31
Hvor mange stjerner giver du? :

Mark Andersen:

  1. ”No cure, no pay” er blevet nævnt her i tråden, og som udgangspunkt vil jeg ikke anbefale at du vælger denne løsning, med mindre du har virkelig godt styr på det. Konceptet er i hvert fald ikke godt, hvis aftalen går ud på at der skal opnås et vis antal nummer 1 placeringer eller lignende. Med denne løsning har bureauet/konsulenten, nemlig fokus på det kortsigtede, i stedet for det der rent faktisk giver værdi på lang sigt. En nummer 1 placering på et søgeord med 1.000 månedlige søgninger giver måske en masse trafik, hvilket lyder som en succes. Men, en SEO-konsulent der fokuserer på ROI i stedet for søgeord, vil forsøge at skabe trafik, der også konverterer (reel værdi). Få derfor din konsulent til at rapportere på den direkte værdi, der bliver skabt.

Det kan godt være mange tænker sådan, men sådan behøver det ikke være.

Jeg vil heller end gerne betale et fast beløb pr. måned. hvis SEO firmaet søger for jeg har en placering i top 3.

Fx. 1.500 kr. pr. md. hvis man er nr. 1.

1.000 kr. pr. md. hvis man er nr. 2.

500 kr. pr. md. hvis man er nr. 3.

Dette er kun et eksempel. 

På  den måde er jeg sikker på at få leveret et produkt som virker, og SEO firmaer er sikker på at få gode penge i kasse hver måned, hvis deres arbejde virker.

Fair for alle. :-)

Side 2 ud af 3 (26 indlæg)