Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Søger teknisk partner

Side 2 ud af 2 (20 indlæg)
Fra Helsingør
Tilmeldt 23. Nov 06
Indlæg ialt: 990
Peter Lauge Fra  Hvorfor kan man ikke slette sin virksomhed fra Indeks? Skrevet 12-12-2014 kl. 20:26
Hvor mange stjerner giver du? :

Det er en meget stor opgave. Jeg vil råde jer til at finde flere udviklere til projektet, hvis I skal ud over rampen i 2016.

Nu er jeg selv udvikler, men vil ikke byde ind på opgaven. Men jeg tror næsten at hvis jeg skulle lave denne opgave selv, ville jeg finde open source software, som kan mange af disse ting. Og så leve med det i version 1. 

Jeg håber I har set denne video: 

 

Held og lykke med projektet!

">

">

Skype-TongueOut

Fra Silicon Valley (USA)
Tilmeldt 31. Mar 05
Indlæg ialt: 4010
Carsten Jacobsen Fra  InspireAnalytics Inc. Skrevet 12-12-2014 kl. 21:29
Hvor mange stjerner giver du? :

Først og fremmest ros til Christopher for at lave et godt indlæg, med masser af beskrivelse, behov og hvad han bringer til bordet. 

Men jeg vil give Peter ret i, at det virker som et stort projekt, især hvis det skal laves af en enkelt udvikler.

Min anbefaling er, at starte med at lave en Version 1, som rummer de mest elementære og nødvendige funktioner, og så ellers bygge videre derfra. Version 1 kan sagtens, som Peter nævner, være et open source system, som I så får udviklet plugins eller funktioner til. 

Få noget lanceret, få noget tracktion og lær af det. Det er surt at bruge rigtig meget tid på et projekt, og så viser det sig at brugerne vil hellere have andre features.

Mvh Carsten

Fra Herning
Tilmeldt 6. Jan 06
Indlæg ialt: 692
Brian Knudsen Skrevet 12-12-2014 kl. 23:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Hvor vigtigt er det for jer at få ideen i luften ?

Kunne den rette partner være 34% værd?

Hvis det første svar ligger omkring så hurtig det er muligt med minimal risiko for at platformen crasher i udviklings processen, så vil jeg nok kigge efter en partner der kan være svær for jer at sluge.

Der findes et par firmaer i DK, der allerede har en platform der kan portes over til jeres ide og de kan komme med erfaring og dybe lommer ift. til udrulningen. Dette betyder at i skal fokusere på at få platformen udbredt til jeres kunder samt få den drevet i gang imod at sidde med scenariet at have et par partnere og flere gange i forløbet prøve at rende tør for penge. I sidder potentielt set også med den partner der vil købe forretningen ud af jeres hænder når i har nået jeres mål med projektet. Jeres styrke vil være at have fokus på at få den her forretning luften, på en gennemprøvet platform med et stor gruppe specialister overfor internet handel, i vil få erfaringer der vil være guld værd :)

Fra København
Tilmeldt 21. May 12
Indlæg ialt: 42
Jannick Langkjær Fra  Glilet Skrevet 13-12-2014 kl. 02:48
Hvor mange stjerner giver du? :

Udvikleren.dk - Søg der!:)

Tilmeldt 13. Dec 14
Indlæg ialt: 2
ChristopherSchmith Skrevet 13-12-2014 kl. 12:23
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak for tippet Jannick :-)

Tilmeldt 13. Dec 14
Indlæg ialt: 2
ChristopherSchmith Skrevet 13-12-2014 kl. 12:33
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Carsten,

Tak til dig og Peter for konstruktiv feedback. 

Som i selv nævner er dette et større projekt. Det var netop derfor tanken, at finde en partner før udviklingsprocessen så man på denne måde kunne diskutere et estimat på opgavens økonomiske aspekt samt arbejdstimer for de involverede parter. 

Når det er sagt, kan jeg se fin mening i at udvikle en Version 1 i open source og få testet konceptet. Hertil har jeg dog to primære bekymringer;

- Vi har kun 50.000 kroner. Mine erfaringer siger mig at vi ikke kan nå i mål med den Version 1 vi ønsker, til denne pris. 

- Lad os antage at vi ikke kan få Version 1 udviklet freelance til 50.000 kr. Nu må vi ud og finde en partner der kan udvikle Version 1 med et økonomisk biddrag fra os på 50.000 kr. Sitet kører og vi får testet vores målgruppe af og får en masse erfaringer og feedback. Når vi så beslutter os for at udvikle sitet på den oprindelige måde (dvs. fra bunden), sidder vi med en partner der er overflødig, forstået på den måde, at han højst sandsynligt ikke besidder udviklingskompetencerne. Han sidder til gengæld med en ejerandel. Så han skal nu købes ud af projektet.

Jeg håber du kan se problemstillingen?

Fra Silicon Valley (USA)
Tilmeldt 31. Mar 05
Indlæg ialt: 4010
Carsten Jacobsen Fra  InspireAnalytics Inc. Skrevet 14-12-2014 kl. 05:14
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,

Jeg kan sagtens se problemstillingen, det er vel samme problemstilling de fleste iværksættere med lidt større projekter sidder med. Jeg har selv det samme dilemma, og jeg har valgt at lancere et produkt, som ikke har alle de features jeg gerne så det havde fra start, men til gengæld få noget tracktion tidligere i forløbet. 

Iøvrigt, hvorfor kan den partner der udvikler version 1 ikke være samme person som udvikler den forkromede løsning?

Mvh Carsten

Fra København Ø
Tilmeldt 27. Oct 12
Indlæg ialt: 149
perssson Skrevet 14-12-2014 kl. 23:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Det ville helt klart være det smarteste at gøre i vores situation, at lancere et site med færre features. Vores store problem er at finde den rigtige partner/udvikler, da vi primært modtager henvendelser fra medie bureauer og ikke decideret tekniske partnere, der vil det bedste for vores virksomhed på langt sigt. Nu hvor du selv er udvikler, har du nogle erfaringer / idéer om hvordan man kan komme i kontakt med andre udviklere? 

Fra Silicon Valley (USA)
Tilmeldt 31. Mar 05
Indlæg ialt: 4010
Carsten Jacobsen Fra  InspireAnalytics Inc. Skrevet 15-12-2014 kl. 00:19
Hvor mange stjerner giver du? :

perssson:
Nu hvor du selv er udvikler, har du nogle erfaringer / idéer om hvordan man kan komme i kontakt med andre udviklere? 

Jeg skrev faktisk et blog indlæg på Amino om det for mere end et år siden, her er et linkhttp://www.amino.dk/blogs/strongpeople/archive/2013/09/29/scor-en-programm-248-r.aspx 

Min foretrukne måde er nok gennem netværk. Der er langt større chancer for at jeg vil kigge på et projekt hvis en fra mit netværk henvender sig, end hvis en jeg ikke kender henvender sig. Men ellers på fora som Amino, udvikler fora, på Facebook, på LinkedIn (nok i stigende grad et godt sted).

Med de lønninger man kan hive hjem som programmør i dag, skal der virkelig være et stort potentiale før det er værd at overveje at bruge sin fritid, eller sige sit job op, for at indgå i et projekt. 

Mvh Carsten

Fra Yogyakarta
Tilmeldt 16. May 09
Indlæg ialt: 2841
Thomas Frost Fra  WebCoders.dk Skrevet 15-12-2014 kl. 07:27
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5.0 stjerner givet af 1 person

perssson:

Nogle der kender til gode alternative, til at finde programmører til sine projekter?

Det største problem for den slags projekter er at der ofte er meget stort spring mellem de kompetencer der søges og de kompetencer der haves, om det er et problem her ved jeg ikke.

I søger en højt specialiseret udvikler med ekspert-erfaring indenfor mange forskellige områder, men I har ikke overbevist mig om at I har tilsvarende kompetencer, så dette mangler uddybning, I kan starte med at svare på følgende:

1. Hvor mange års erfaring har I indenfor salg, og hvad har I præcis lavet?

2. Hvor mange års erfaring har I med markedsføring og hvilken slags markedsføring (Adwords, FB, affiliate, offline, email osv.)

3. Hvad mener I med I har erfaring indenfor "innovation"? hvad er erfaringen praktisk?

4. Hvad er jeres erfaringer indenfor iværksætteri? Hvad har I arbejdet med og hvor er projekterne i dag?

5. I skriver I tager jer af juraen, er det fordi I kender en advokat, selv har løst jura, eller hvad menes der med at I tager jer af det?

Næste store udfordring er at I bliver nødt til at acceptere at I kommer til at betale for udviklingen, ikke fuld freelance pris, men en pris så jeres udvikler kan overleve. Projektet er stort, uden at vide det vil jeg gætte på 1000-1500 timer i alt til den person I søger, før I har et færdigt og gennemtestet produkt.

En person der er så specialiseret kan SNILDT sælge sine timer til 350 kr./time (lavt sat). I beder altså en person om at skyde hvad der svarer til 1250 timer*350 kr= 437.500 kr. i projektet, inden der kan sælges noget, og I skyder hver 25.000 kr. ind (ideen er jo ikke noget værd i sig selv).

Derudover skal I overveje hvad personen skal leve af mens han udvikler, skal han arbejde på projektet ved siden af, så de måske 1500 timer bliver spredt ud over 2-3 år, eller skal han have sparet en masse penge op, så han kan sidde og arbejde gratis? Det holder desværre ikke.

Men der er en løsning, som de fleste idemagere dog ikke gider (fordi de ofte ikke vil gøre hvad der skal til, hvis det bliver hårdt for dem selv), og det er at I begge arbejder ved siden af, og på den måde kan skyde penge ind til en lille løn til udvikleren så denne kan arbejde fuld tid. Hans investering er at han bruger et 1/2-1 år af sin tid til en lav løn, mod at han selvfølgelig ejer f.eks. 33%.

Er I klar til at arbejde og skyde penge i selskabet løbende så en udvikler ikke skal bo på gaden mens han udvikler?

Side 2 ud af 2 (20 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere