Hvis nu jeg har en idé om at sælge og bringe mad ud, ex. fra en restaurant som selvfølgelig allerede er godkendt til at lave og sælge fødevarer af fødevarestyrrelsen.
- Må jeg dette, altså bringe madvarerne ud? hvis nej, hvilken beviling eller certifikat skal jeg sørge for at få mig.
- Yderligere, må ompakke maden? evt. ved at samle det i min egen pose.?
- Kan jeg ompakke maden i eget køkken, eller skal jeg have mig et godkendt køkken til at ompakke i?
Det var også lidt min tanke :) - Det kunne bare være at nogen herinde kunne give mig en god ide om hvad det skulle kræve. Lige nu er jeg blot på et idestadie, i min innovativé process:)
For at ompakke fødevarer, skal du have et godkendt køkken.
for at levere fødevarer, behøver du ingen godkendelser, sålænge transportmåden er godkendt (kølevarer uden køl max 1 time, og temperaturen må stadig ikke overstige 5 grader) samt du skal være ansat i firmaet, vil du køre det som kurer, skal du have godkendelser af bla. fødevareregionen.