Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Vi skal i banken, men hvad overtaler egentlig pengeinstituttet til et lån?

Side 3 ud af 3 (25 indlæg)
Tilmeldt 13. Sep 12
Indlæg ialt: 19
Skrevet kl. 09:55
Hvor mange stjerner giver du? :

Er det muligt at lave en aftale med banken, at selvom vi starter et anpartsselskab, så vil interne aftaler med banken gøre det muligt at hæfte for de 80.000 personligt? Det vil i hvert fald skabe en tillid. 

Vh
Lsb 

Fra Bogense, Nørreby
Tilmeldt 25. Aug 11
Indlæg ialt: 150
Fra  Socialization Skrevet kl. 09:58
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej,

Jeg tror ærligt talt at I skal bruge mindre tid på at spekulere på hvad I ender på af renter, om kan vende et nej til et ja, hvordan I skal tale, tænke, klæde jer, gøre eller mene, og så bare komme derudaf. I har fået en masse gode svar og der er næppe nogen som kommer det nærmere, så op på hesten og ud over stepperne!

Held og lykke!

/D

Hos Socialization er vi specialister i Facebook. Sparring, rådgivning, kurser, foredrag, annoncering. Ring 49 70 49 70 og hør mere.

Tilmeldt 13. Sep 12
Indlæg ialt: 19
Skrevet kl. 10:06
Hvor mange stjerner giver du? :

Jeg siger mange tak..

Vi vil nu gå i gang med at få styr på de punkter, som vi har fået omridset herinde.

Ha' en god mandag. 

Fra Nordsjælland
Tilmeldt 7. Aug 10
Indlæg ialt: 261
Skrevet kl. 10:11
Hvor mange stjerner giver du? :

lsb:
Når du skriver, at vi ikke skal slå ud af et afslag. Kan det så indeholde at vi skal acceptere det nej vi får - Der er vel ikke mulighed for at vende et afslag til et accept? Altså at vi kan komme igen med endnu flere detaljer om projektet i samme bank og så få et ja? Eller er muligheden lukket ved et afslag?

Når du får afsalget vil du fornemme om der mulighed for at vende det til en accept eller om afslaget er endeligt. Ligger de optil ændringer i etableringsbudgettet, hæftelse osv. er der mulighed. Men du skal jo heller ikke gå på kompromi med alt...

Det er min erfaring at afsalget i mange tilfælde er endeligt. Du vil få mere ud af, at bruge dine kræfter på en ny bank. Find ud af hvorfor i har fået i afslag og tag den viden med til oplægget i den næste bank...   

Mvh. Christian

Fra copenhagen
Tilmeldt 11. Mar 14
Indlæg ialt: 5
Skrevet kl. 14:30
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 1.0 stjerner givet af 3 person

Der er mange der kan låne i banken selvom de er studerende - også til en lejlighed, det afhænger af virkelig mange ting bl.a. hvad du er færdiguddannet som ect, hvor megen opsparing du har osv.

Side 3 ud af 3 (25 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere